Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hitachi Perfect Green Home Appliances Modern Home

Hitachi Perfect Green Home Appliances Modern Home, yang mana syarikat Hitachi salah satu syarikat perintis dalam peralatan kelengkapan rumah yang dilengkapi dengan teknologi hijau, Hitachi Sales (Malaysia) Sdn. Berhad, yakin bahawa produk berteknologi hijau akan diterima baik di Malaysia. Sesuai untuk rumah moden, peralatan rumah Hitachi dikenali untuk memberikan prestasi yang terbaik, berinovasi dan canggih sambil memberikan pengguna ciri-ciri mesra alam dan penjimatan tenaga.

“Pasaran untuk perkakas rumah amat mencabar, namun daya saing Hitachi sentiasa menjadi produk mesra alam dan penjimatan tenaga menjadi inovasi kami. Kita lihat banyak potensi bagi pasaran Malaysia terutamanya dengan penekanan kerajaan tempatan mengenai penjimatan tenaga dan penggunaan produk-produk yang datang dengan teknologi hijau, “kata Toshinori Kaneko, Pengarah Urusan, Hitachi Sales (Malaysia) Sdn Berhad.

“Barisan baru produk Hitachi diketengahkan tahun ini termasuk peti sejuk, mesin basuh, pembersih vakum dan beras siri periuk. Ini merupakan komitmen kami kepada pengguna Malaysia untuk sentiasa memperbaiki dan meningkatkan produk kami untuk menjadikan kehidupan anda lebih cerah, sihat dan lebih hijau.

Hitachi Perfect Green Home Appliances
Hitachi Perfect Green Home Appliances

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Seperti yang kita terus membina masyarakat yang mampan, kami sentiasa membangunkan peralatan rumah mesra alam yang memenuhi keperluan pengguna yang berbeza.

Hitachi Big 2 Peti sejuk Pintu Kaca Siri: Model R-VG710P3M

• Kapasiti kasar: 601L

• Kapasiti bersih: 550L

• Disyorkan Harga Runcit: RM3, 499

• Terdapat dalam Kaca Hitam (GBK) dan Kaca Grey (GGR)

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Menu yang sedap ini dibuat dari peralatan jenama Hitachi Perfect Green Home Appliances.

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Hitachi Perfect Green Home Appliances

Untuk Hitachi Perfect Green Home Appliances ini, memperkenalkan Hitachi Big 2 Peti sejuk Pintu Kaca Siri akan menangkap mata anda dengan reka bentuk komposisi baru yang canggih. Pendapatan atas tenaga kelas penilaian penjimatan di seluruh dunia, siri ini bukan sahaja dari segi estetik, tetapi ia dilengkapi dengan baru Penyejukan Inverter X Dual Fan Hitachi yang menyejukkan setiap ruang bebas dan cekap. Ini menyesuaikan kuasa penyejukan dan perubahan jumlah udara sejuk dijana di dalam, menyediakan penyejukan optimum pada setiap masa.

Ciri-ciri tambahan termasuk dipilih Mod Kompartmen dan Big Moisture-Pengawal Sayuran Kompartmen yang memberikan anda penyimpanan mudah dan kemas. Hanya menggunakan tuas yang terletak di kedua-dua pihak untuk menyesuaikan suhu dalam setiap ruang dan bergerak pemisah menukar saiz dari ruang untuk fleksibiliti susun atur tambahan. Pengawal Lembapan di atas petak sayuran memastikan penyejukan tidak langsung untuk mengekalkan tahap kelembapan yang optimum.

Dilengkapi lagi dengan teknologi inovatif Hitachi, Nano Titanium menyediakan anti-bakteria, anti-kulat dan penyahbauan kesan yang kuat, memastikan makanan dan sayur-sayuran anda kekal segar lebih lama. Untuk kemudahan anda, diperbadankan di pintu itu sendiri adalah rata kawalan panel kaca yang membolehkan anda menukar tetapan dengan sentuhan yang mudah.

Kedua-dua peti sejuk dan petak peti sejuk lagi dilengkapi dengan lampu LED yang tahan lebih lama dan hanya menggunakan 1/15 ¹ tenaga pencahayaan konvensional. Ini reka bentuk baru mempunyai satu trend warna baru naungan bergaya Kaca Grey, elegan mencerminkan pemegang dan pintu kaca, pasti perlawanan yang sempurna untuk ruang hidup bandar.

Sebagai jaminan lagi dan komitmen untuk menawarkan produk berkualiti tinggi, Hitachi menawarkan jaminan 10 tahun pemampat peti sejuk untuk siri Model R-W720FP3MX

• Kapasiti kasar – 586L

• Kapasiti bersih – 540L

• Disyorkan Harga Runcit: RM5,099

• Terdapat dalam Kaca Hitam (GBK) / Glass Brown (gandaan lebar jalur) Satu lagi sempurna peti sejuk untuk rumah anda adalah siri Hitachi Besar Perancis sukan kelihatan hitam dan coklat elegan yang anggun.

Ada lagi produk lain dalam promosi Hitachi Perfect Green Home Appliances ini. Siri ini adalah sebahagian daripada model penjimatan tenaga kerana ia dilengkapi dengan Inverter X Dual Cooling Fan serta pelbagai sensor elektronik Eco Thermo Sensor untuk memastikan ia berfungsi pada penyejukan optimum dan operasi penjimatan tenaga pada setiap masa. Direka dengan kemudahan anda di fikiran, bukan sahaja ia mempunyai Big Super-Pelembap Sayuran Kompartmen yang memberikan anda penyimpanan mudah dan kemas, siri Perancis Besar juga direka dengan dipilih Mod Kompartmen.

Susun atur mudah mempunyai tuas yang terletak di kedua-dua belah petak membolehkan anda untuk beralih dengan mudah antara Tenusu / Daging dan mod sayuran bagi memenuhi semua keperluan penyejukan anda. Untuk meningkatkan kualiti hidup anda, R-W720FP3MX juga dilengkapi dengan Sistem Penulenan Real Nano Titanium yang menyediakan anti-bakteria yang kuat, anti-kulat dan kesan penyahbauan.

Salah satu acara kemuncak lain dalam siri Perancis Besar adalah pembuat ais automatik dengan dispenser air tangki-jenis supaya anda boleh menikmati ais bersih dan air bila-bila masa. Siri ini juga dilengkapi dengan terang, penjimatan tenaga lampu LED yang tahan lebih lama tetapi hanya menggunakan 1/15 tenaga pencahayaan konvensional. Ini siri peti sejuk juga dilengkapi dengan 10 tahun waranti pemampat.

Auto sendiri Kuasa Bersih Tingkatkan Inverter Siri: Model SF-140SV

• Kapasiti: 14kg

• Disyorkan Harga Runcit: RM2,249

• Terdapat dalam Putih (Badan) dan Champagne Emas (Tudung)

Hitachi telah mendapat reputasi untuk menjadi satu jenama yang sentiasa membuat pembaharuan dan ini Auto Bersih sendiri Kuasa Boost siri Inverter tidak terkecuali. Hitachi berjaya membangunkan teknologi bersih auto diri yang direka untuk menyelesaikan isu lampiran kotoran dalam mesin basuh. Hanya menghidupkan suasana Auto Bersih diri dan ia bermula secara automatik yang beroperasi sebelum putaran akhir.

Ia membuang kotoran seperti sebum, sisa detergen, bakteria dan spora acuan hitam dari luar dan bawah tab keluli tahan karat dan di bahagian dalam tab luar. Ia telah terbukti berkesan dan telah pun dianugerahkan meterai Alahan UK untuk pengesahan penyingkiran acuan berkesan.

Di bina dengan rangsangan kuasa penyongsang, siri mesin basuh ini akan memberi pengguna 42% tenaga penjimatan pada kadar penggunaan air sebanyak 14.3L/kg ³. Memahami keperluan pengguna dobi, siri ini dilengkapi dengan ciri-ciri tambahan seperti Hydro Changer, Triple Tindakan Cuci, Spin Pintar, kusut Selesai dan banyak lagi. Ini siri mesin basuh datang dengan jaminan motor 10 tahun.

Dibuat di Beban Pencuci Jepun Front dan siri Pengering: Model BD-S5500

• Kapasiti – Wash 10.5kg, 7kg kering

• Disyorkan Harga Runcit – RM7,999

• Terdapat dalam Champagne Gold

Teknologi Angin ini mengambil penjagaan yang lebih baik daripada pakaian anda dengan pengeringan dengan angin berkelajuan tinggi daripada 300km p/h dan memastikan bahawa akan ada kurang kedut dan pengecutan pada pakaian anda. Satu lagi ciri inovatif adalah fungsi Besi wap yang akan meratakan kedutan di pakaian kering anda dengan sentuhan butang.

Siri ini menggunakan konsep Haba Recycle di mana ia direka untuk mengitar semula haba daripada motor utama, kipas jet dan bolong eko yang akan diedarkan untuk digunakan sebagai udara panas untuk mengeringkan pakaian anda, memberikan anda lebih banyak penjimatan tenaga. Bukan sahaja siri ini dipenuhi dengan sistem sensor pintar tetapi fungsi-fungsi ini seperti pancuran Sirkulasi Wide dan 2 hala Edaran Pam akan memberikan pengguna kami simpanan air juga. Direka dengan kesenangan penggunaan dalam fikiran, besar putih panel LCD yang terletak betul-betul di atas adalah mudah untuk mengemudi di sekitar dan mengendalikan pintu yang boleh dibuka dengan mudah dengan satu tangan.

The Fuzzy Logic Siri: Model RZ-XMC18Y

• Kapasiti: 1.8L

• Harga Runcit lawatan – RM349

• Terdapat dalam Gelap Merah (DRE) / Off Black (OBK)

Di reka khas untuk pelanggan yang mempunyai gaya hidup yang sibuk, berkuasa tinggi beras siri periuk Hitachi terbaru dilengkapi dengan sejumlah 11 mod memasak. Ini siri periuk nasi datang dengan tidak melekat periuk hitam tebal dengan rabung perolakan yang meningkatkan perolakan haba. Untuk memastikan anda mendapat hasil yang enak, mikrokomputer mengesan suhu beras dan masa untuk merendam, memasak dan mengukus dikawal secara automatik. Ini siri periuk nasi dilengkapi dengan nasi dan memasak roti fungsi unik campuran dan pelbagai mod beras untuk pelbagai jenis beras yang anda ingin memasak.

Terdapat juga mod memasak yang lain untuk memasak pulut, bubur atau membakar kek. Kini pengguna tidak perlu bimbang tentang proses pembersihan sukar selepas anda menggunakan periuk pemasak nasi kerana ia mempunyai bahan tidak melekat salutan bersih dan selamat. Memasak tidak pernah menjadi lebih mudah dengan ini multi-memasak periuk nasi.

Y-Siri: Model CV-970Y

• Debu Kapasiti – 21L

• Harga Runcit lawatan – RM699

• Terdapat dalam Titanium Gold

Pembersih vakum adalah satu pelaburan yang baik untuk rumah atau tempat kerja anda. Hitachi memperkenalkan baldi yang sukar dan bijak Bolehkah Taipkan Y-Series, yang direka dengan motor kuasa tinggi yang naik kepada maksimum satu 2200W yang berkuasa dengan kapasiti debu 21L tambahan-besar untuk semua keperluan pembersihan anda.

Ia mempunyai roda besar untuk memberikan anda mobiliti yang lebih baik. Mencapai debu di ruang yang sempit dengan bergerak kepala sudut multi percuma yang berputar menegak 90 darjah ke sebelah sama ada dan menggunakan reka bentuk mekanisme rata yang unik untuk mencapai ruang yang ketat di bawah meja yang rendah atau set sofa. Ia juga dilengkapi dengan mengendalikan pelupusan debu mudah dan bersih untuk memberi cengkaman yang selesa dan mengurangkan perselisihan pelupusan debu.

Wah!!! banyak betul produk terbaru dari Hitachi Perfect Green Home Appliances Modern Home ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.