Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gambar Lobby Hotel Concorde Shah Alam Runtuh?

Tadi baru dapat gambar Gambar Lobby Hotel Concorde Shah Alam Runtuh? Hari ni kecoh pasal bumbung lobby Hotel Concorde, Shah Alam runtuh petang tadi 13 Mac 2014 jam 5.00 petang. Ada member Shah Alam share tadi di group Whatsapp. Sekali tengok, memang nampak teruk.

Nampak seperti bumbung lobi hotel Concorde tu seperti runtuh keseluruhan. Memang rosak teruk. Harapan semoga tak ada sesiapa pun yang cedera atau jadi mangsa, tak kira la pekerja atau pelanggan hotel.Pun begitu, belum ada berita sahih diterima.

 

 

Bumbung hotel runtuh

 

Dalam berita jam 8.00 malam tadi pun tak ada di sebutkan. Ada sesiapa lagi yang boleh sahihkan berita bumbung lobi hotel Concorde ni runtuh??? Atau ini semua cerita bohong semata-mata?

p/s : risau gak kalau macam ni. Selalu travel kalau duk hotel biasa lepak kat lobi hotel jer pasal nak dapatkan WIFI Free 😉

 

Bumbung hotel runtuhGlamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.