• Tue. Oct 3rd, 2023

Hotel Pullman Singapore Hill Street DiBuka Suku Ketiga 2023

ByMrJocko

Jul 5, 2023 #Hotel, #Info, #Singapore
Hotel Pullman Singapore Hill Street

Pullman Hotels & Resorts, jenama perintis yang diterajui reka bentuk Accor untuk global nomad menemui rumah baharu di pusat bandar Singapura, Pullman Singapore Hill Street bersedia untuk menjadi taman permainan yang sempurna untuk pengembara kosmopolitan. Hotel Pullman Singapore Hill Street DiBuka Suku Ketiga 2023. Dengan mengharapkan ciri sebenar Pullman—mewah, inovatif, mencabar dan menjurus untuk prestasi puncak—dengan pengalaman menjamu selera yang luar biasa dan merintis perkongsian yang akan menjadikannya tempat baharu untuk berada dan tinggal di Singapura.

“Di Pullman Singapore Hill Street, kami berhasrat untuk menawarkan pengembara kami penginapan hotel baharu, menyeronokkan dan mengasyikkan di bandar yang luar biasa seperti Singapura, dan apa yang boleh meletakkan kami sebagai taman permainan pelbagai segi”, kata Mazen Abilmona, Pengurus Besar, Pullman Singapore Hill Street.

“Sama ada bilik kami yang direka dengan bergaya, indah pilihan tempat makan, pengalaman dan perkongsian yang disusun dengan teliti, kami telah meletakkan personaliti dan ketersambungan hiper di hadapan untuk menunjukkan perkara yang benar-benar menjadikan Pullman Hotels & Resorts legenda ketika itu,
sambil menegaskan statusnya pada hari ini”.

Baca : Hotel Murah Terbaik di Singapore

Hotel Pullman Singapore Hill Street Akan DiBuka Suku Ketiga 2023

Hotel Pullman Singapore Hill Street
 

Diinspirasikan oleh persekitaran utamanya dengan pemandangan budaya, daerah pusat perniagaan dan pusat beli-belah, Pullman Singapore Hill Street direka dengan bijak mengikut tema persimpangan kereta api: Mengimbas kembali asal usul abad ke-19 Pullman dalam memperkenalkan kemewahan kepada perjalanan kereta api dengan kereta api tidur pertama dan perkhidmatan utama.

Menterjemahkan naratif itu dan semangat bercita-cita tinggi yang sama ke dalam konteks moden bermakna tetamu di Pullman Singapore Hill Street boleh mengoptimumkan sepenuhnya keperluan mereka untuk fokus, bekerja dan bermain, semuanya dalam satu ruang.
 

Hotel Pullman Singapore Hill Street

Hotel Pullman Singapore Hill Street
 

Pullman Singapore Hill Street ialah direka oleh Arkitek DP yang memenangi anugerah. 350 bilik dan suite berinspirasikan Art Noveau dihiasi merentasi formasi berbentuk U bangunan, yang akan menawarkan pemandangan persekitaran yang berbeza-beza kepada tetamu–dari kawasan yang subur

Taman Fort Canning ke pemandangan indah Marina Bay–masing-masing direka dengan teliti dengan pertimbangan spatial untuk kelonggaran yang optimum. Semua bilik dan suite dilengkapi dengan penderia dalam bilik, TV Pintar dan sistem pesanan intuitif yang membolehkan makan di dalam bilik dengan hanya imbasan pantas kod QR, memastikan semua fungsi boleh diakses dalam hujung jari seseorang untuk penginapan yang lancar. Menegakkan pendekatan holistik Pullman, hotel ini juga dilengkapi ruang inovatif yang termasuk ruang istirahat yang dimaksudkan sebagai bilik kerja atau riadah pelbagai fungsi.
 

Hotel Pullman Singapore Hill Street

Hotel Pullman Singapore Hill Street

Hotel Pullman Singapore Hill Street
 

Pullman Singapore Hill Street akan menjadi rumah kepada tiga konsep menu makan yang berbeza dan merupakan jemputan terbuka tetamu untuk memanjakan dan menikmati. Madison’s ialah deli New York dan hibrid restoran yang berkonsepkan untuk melengkapkan Pullman’s American asal usul dengan nostalgia makan di persimpangan kereta api yang sibuk.

Menawarkan putaran moden pada klasik Amerika masakan, menu ini penuh dengan makanan yang enak untuk menjamu selera atau melalui kiosk grab-and-go yang termasuk
sajian sarapan pagi, burger lazat dan sandwic di samping pilihan pastri buatan sendiri yang dipadankan kopi atau teh untuk mengisi semula pagi atau tengah hari.

Terletak di tengah-tengah, Pullman Hill Street ditandakan sebagai pangkalan yang ideal untuk pelawat bandar-tidak kira agenda untuk hari tersebut. Dengan berjalan kaki untuk pengembaraan tempatan, hotel ini terletak dalam jarak berjalan kaki yang singkat ke hiburan dan hiburan malam yang sibuk Clarke Quay; muzium dan tapak warisan termasuk Galeri Nasional Singapura bertaraf dunia dan Esplanade; dan berjalan-jalan di alam semula jadi yang menenangkan di Fort Canning Park. Pengembara perniagaan, sebaliknya, akan menemui daerah komersil utama hanya berdekatan dengan Konvensyen Suntec City, Marina Bay Sands dan Raffles Place.

Dengan hanya 5 minit berjalan kaki ke stesen kereta api dan persimpangan yang terdekat (City Hall MRT Stesen), tetamu akan mendapati diri mereka berada di persimpangan jalan di mana mereka boleh berulang-alik dengan mudah dari satu destinasi kepada yang lain.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.