Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hotel Review Manzil Downtown Dubai Video Clips

Last week, I shared a short video clips about Hotel Review Manzil Downtown Dubai Video Clips. I shared a view of my room. This time, I wanna share another video clips, welcome you to experience the virtual visit to my room at Manzil Downtown Dubai.

Another Video Clips about my review Manzil Downtown Hotel, can visit here : 

http://www.mrjocko.com/2015/09/manzil-downtown-dubai-short-video-review.html

Manzil Downtown Dubai

Manzil Downtown Hotel

Banyak yang MrJocko nak kongsi tentang Manzil Downtown Hotel Dubai dan juga Vida Hotel Dubai, tetapi rasanya kena bagi dulu ruang untuk cerita pasal tempat menarik di Dubai yang lain. Bila semua dah selesai, nanti MrJocko kongsi lagi tentang review MrJocko di Manzil Downtown Dubai yang menarik ini.

Info tentang Hotel Manzil Downtown Dubai.

Manzil Downtown adalah tempat bertaraf 4 bintang yang menawarkan dek matahari, halaman dan gril barbeku. Penginapan yang hebat, yang dibina pada tahun 2006, terkenal dengan seni bina klasiknya.

Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Dubai berjarak 3.9 km dari hotel, manakala Masjid Jumeirah terletak sejauh 4.9 km. Penginapan ini hanya 9 km dari pusat Dubai.

Pembeli akan menikmati berdekatan dengan pusat membeli-belah dan butik.

Bilik-bilik hotel mewah dan dilengkapi dengan peti keselamatan saiz komputer riba, TV, dapur, ruang duduk dan set sofa. Sesetengah unit termasuk pemandangan bandar. Bilik mandi terbuka dengan pancuran mandian, tab mandi spa dan gaun berpakaian terry disediakan di bilik tetamu.

Bar mengalu-alukan tetamu untuk sarapan bufet. Restoran 24-jam menyajikan masakan Mediterranean. Terdapat sebuah bar dan restoran The Courtyard di lokasi. Courtyard dan Esca Restaurant terletak di kawasan membeli-belah, sekitar 50 meter dari hotel.

Manzil Downtown terletak dalam jarak yang singkat dari stesen kereta api Business Bay.

Tempat ini menawarkan biro de perubahan, lif dan pendirian berita bersama dengan pusat perniagaan, bilik persidangan dan mesin fotokopi untuk memenuhi keperluan semua pelancong.

Manzil Downtown menawarkan tetamu dengan kawasan kesihatan, jakuzi dan sauna. Kelas ‘fitness’ dan gimnasium boleh didapati di lokasi hotel ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.