Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Hotel Wyndham Garden Kedua Di Sapporo Negara Jepun

Wyndham Destinations Japan hari ini mengumumkan pemeteraian perjanjian untuk mengurus Wyndham Garden Sapporo Odori, menjadikannya hotel Wyndham Garden kedua yang dibuka di Jepun berikutan pembukaan 95 bilik Wyndham Garden Nagaizumi pada 2020. Hotel Wyndham Garden Kedua Di Sapporo Negara Jepun selepas Wyndham Garden Nagaizumi yang terletak di Sunto District, Shizuoka, Jepun.

Dengan kerjasama pemilik bangunan, Syarikat Harta Tanah & Pembangunan JR West dan pemajak, FP Sapporo GK, Sapporo Hotel Management GK, anak syarikat milik penuh Wyndham Destinations Japan Ltd. (secara kolektif dirujuk sebagai” Wyndham Destinations Japan”) menguruskan Hartanah 132 bilik, yang dibuka pada 30 Jun.
Wyndham Hotels & Resorts, yang memiliki jenama Wyndham Garden, telah menamakan Wyndham Destinations Jepun sebagai pengendali hotel pilihannya di Jepun. Di bawah perkongsian ini, Wyndham Destinations Japan akan menyediakan perkhidmatan pengurusan kepada Wyndham Garden Sapporo.

Baca : Tempat Menarik di Sapporo Jepun

Hotel Wyndham Garden Sapporo

 


Hotel Wyndham Garden Kedua Di Sapporo Negara Jepun

Hotel Wyndham Garden Sapporo

Hotel Wyndham Garden Sapporo
Hotel Wyndham Garden Sapporo

 

“Pembukaan Wyndham Garden Sapporo Odori menunjukkan potensi jangka panjang yang kami lihat di Jepun dan mengukuhkan komitmen kami untuk membawa jenama kami yang diiktiraf di peringkat global ke Asia Pasifik. Kami sangat gembira dengan perkongsian kami dengan Destinasi Wyndham kerana rekod prestasi mereka yang terbukti dalam melaksanakan operasi harian dan menyampaikan perkhidmatan tetamu yang sangat baik yang sinonim dengan jenama Wyndham Garden. Sapporo ialah destinasi indah yang terkenal dengan pergunungan, mata air panas dan festival musim sejuk serta menarik pelawat domestik dan antarabangsa untuk meneroka, menjadikannya tambahan sempurna kepada portfolio jenama kami yang semakin berkembang di rantau ini, dan program kesetiaan Wyndham Rewards kami yang memenangi anugerah .” kata Encik Joon Aun Ooi, Presiden, Asia Pasifik, Wyndham Hotels and Resorts.

Wyndham Destinations dan anak syarikatnya kini menyelia pengurusan kira-kira 70 hotel dan resort di seluruh Australia, New Zealand, Fiji, Eropah dan Asia Tenggara.
“Kami gembira dapat bekerjasama dengan Wyndham Hotels & Resorts, JR West dan FP Sapporo GK untuk membuka hotel Wyndham Garden di Sapporo ini,” kata Barry Robinson, Presiden dan Pengarah Urusan, Operasi Antarabangsa, Destinasi Wyndham.

“Sapporo ialah destinasi yang sangat digemari oleh pengembara antarabangsa dan domestik, serta tetamu perniagaan. Kami tidak sabar-sabar untuk menyambut mesra tetamu pertama kami ke hotel serba baharu kami, yang menawarkan pangkalan kontemporari, selesa dan bergaya di tengah-tengah bandar,” tambahnya.

Wyndham Garden menggabungkan perkhidmatan cemerlang dan teknologi yang memberikan elemen cekap dan mesra yang dikehendaki tetamu. Dengan lensa pada butiran kecil, dan tumpuan untuk menyampaikan perjalanan yang mudah tanpa tekanan, tetamu mendapat ketenangan fikiran apabila melakukan perjalanan untuk perniagaan atau keseronokan.
Pada asas peratusan, Wyndham Garden ialah jenama Wyndham yang paling pesat berkembang sepanjang lima tahun yang lalu, berkembang di tempat yang diinginkan oleh pengembara Generasi X dan Milenium.

Hotel ini, yang menawarkan reka bentuk moden dan canggih, terletak di daerah pusat perniagaan (CBD) Sapporo, dalam jarak berjalan kaki yang mudah dari banyak tarikan pusat bandar, kehidupan malam yang meriah di Sapporo dan pelbagai jenis restoran. Ia juga mempunyai restoran dan bar koktelnya sendiri di tingkat bawah. Bersama-sama dengan akses mudah ke semua bahagian CBD, hotel ini menawarkan cara yang mudah untuk ke pengangkutan awam dan padang ski berdekatan.

Presiden, Yoshito Fujiwara dari Syarikat Harta Tanah & Pembangunan JR West berkata,
“Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan Wyndham Destinations yang mempunyai rekod prestasi yang berjaya dalam pengurusan hartanah hotel. Kami tidak sabar-sabar untuk melihat projek itu berkembang pesat di bandar Sapporo yang meriah.”

Dinobatkan sebagai program ganjaran hotel nombor satu oleh pembaca USA TODAY, Wyndham Rewards® ialah program ganjaran paling murah di dunia dengan lebih daripada 50,000 hotel, pusat peranginan kelab percutian dan sewaan percutian di seluruh dunia. Direka untuk pengembara setiap hari, ahli memperoleh 1,000 mata dijamin dengan setiap penginapan yang layak dan boleh menebus mata untuk pelbagai ganjaran, termasuk malam percuma di mana-mana lebih 8,900 hotel atau berpuluh-puluh ribu resort kelab percutian dan sewaan percutian di seluruh dunia melalui gabungan dengan Destinasi Wyndham dan lain-lain. Wyndham Rewards mempunyai kira-kira 94 juta ahli berdaftar di seluruh dunia.

Sertai secara percuma hari ini di www.wyndhamrewards.com. Anda telah memperoleh ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.