Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

How To Check Your Twitter Influence

How To Check Your Twitter Influence. Mereka yang aktif dalam perkongsian di Twitter, mungkin berminat untuk mengetahui berapakah penilaian asas yang diberikan kepada content Twitter yang mereka kongsi seharian. Pengiraan ini hanya pengiraan secara average, tetapi mampu memberikan jawapan yang hampir tepat untuk markah pengaruh Twitter anda kepada followers anda.
Salah satu tempat yang boleh anda semak pengaruh Twitter anda ialah di Twitalyzer.
Caranya mudah sahaja. Pergi ke laman web Twitalyzer dan masukkan Nick Twitter anda atau sesiapa sahaja. Dalam masa beberapa saat akan keluar keputusan seperti ini.
Twitalyzer akan membuat rumusan tentang berapa markah peratus impak pengaruh anda kepada followers anda, markat KLOUT dan juga jumlah Twitter Followers anda semasa.
Di samping itu juga, ia sertakan dengan graf ringkas tentang Tweet anda dan juga ‘style’ perkongsian anda di Twitter. @MrJocko contohnya, diklasifikasikan sebagai Casual User. Ada ramai yang diklasifikasikan sebagai ‘Reporter’ kerana banyak bahan yang dikongsikan lebih kepada Retweet berita dan info semasa.
Untuk pengamal Media Sosial, Cuba check your Twitter influence dan anda akan dapat nilai kualiti dan pengaruh Twitter anda.

twitter blogger malaysia
Twitter Blogger Malaysia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.