Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Huawei Honor 1st Anniversary Malaysia Di KLCC

Huawei, syarikat global dalam teknologi maklumat dan komunikasi terkemuka (ICT), meraikan Ulang Tahun Pertama mereka jenama Honor dengan 100 Peminat Malaysia di Symphony Lake KLCC pada Selasa, 28 April 2015.

 

Menurut Abraham Liu, CEO Huawei Technologies Malaysia berkata “Hari ini, jenama Huawei Honor meraikan kejayaan pertama di negara ini dan kita tidak akan dapat mencapai kejayaan ini tanpa sokongan berterusan oleh peminat dan rakan-rakan kami”

 

Honor adalah satu jenama yang mencipta ‘By The Consumer, To Consumer’ yang kekal sebagai asas perniagaan mereka. Huawei Honor terus kekal di barisan hadapan dalam teknologi inovatif dan memberi pilihan kepada pengguna untuk memilih produk terbaik dengan pelbagai pilihan tanpa rasa ragu-ragu.

 

Meraikan ulang tahun pertama ini, Huawei Honor memperkenalkan perjalanan pengalaman menyeronokkan bertemakan “Be Brave, Be Yourself“. Ia telah dianjurkan khas dengan tujuan untuk menggalakkan peminat berani memikirkan semula inovasi teknologi dan menemui keberanian diri melalui Honor 6 Plus.

 

Sebab itu, Huawei Honor Malaysia menjemput 100 peminat setia dari V’Mall Honor Club menjadi VIP untuk meraikan Ulang Tahun Pertama perjalanan Honor dalam gaya di Lake Symphony Suite KLCC. Pada acara ini, Ulang Tahun Pertama Huawei Honor, Symphony Lake Suite telah berubah menjadi ajaib kerana kemeriahan sambutan ulangtahun ini juga khas untuk peminat. Di majlis sambutan ulan tahun ini, mereka boleh berkongsi idea sesama mereka, melihat sendiri review smartphone terbaru dan mencuba keindahan ‘bokeh’ dan fotografi cahaya rendah menggunakan smartphone jenama Huawei Honor.

 
 
 
Huawei Honor 1st Anniversary
Huawei Honor 1st Anniversary
Huawei Honor 1st Anniversary
Huawei Honor 1st Anniversary
Huawei Honor 1st Anniversary
 
 
 
 

Huawei Honor Malaysia juga mengumumkan kerjasama dengan 7-eleven Malaysia, Chatime Malaysia, Google Malaysia dan juga dengan rakan-rakan yang ketara termasuk Lazada Malaysia dan WeChat.

 

Bagi CSR (Tanggungjawab Sosial Korporat), Huawei Honor Malaysia akan menjadi tuan rumah acara amal yang dinamakan “You Donate, We Pay” yang Honor Malaysia akan menyumbang RM1 untuk setiap catatan yang dibuat. Semua sumbangan akan dibawa ke Pusat Ria Bangsar, kemudahan jagaan harian untuk melumpuhkan dan mental – kanak-kanak dicabar. Untuk maklumat anda acara ini akan bermula pada 29 April 2015 sehingga 06:00 pada 30 April 2015.

 

Huawei Honor sebenarnya berkembang lebih cepat daripada pesaing lain dalam pelbagai cara. Mereka berjaya mengejar banyak perkara dan berjaya memenangi pengguna telefon pintar yang paling di seluruh dunia dalam masa setahun.

 

Pada peringkat global, produk Honor telah menghantar lebih 20 juta unit dan mencatatkan jualan USD3 bilion serta memasuki 57 pasaran global pada tahun 2014. Honor Malaysia bercita-cita untuk mencapai tiga kedudukan teratas dalam pasaran telefon pintar di Malaysia dan untuk mencapai pangkat tertinggi dalam tempoh bayaran balik dari mereka e-commerce platform tahun ini, 2015.

 
 
Ulang Tahun Pertama Huawei Honor Pertama KLCC 01
Huawei Honor 1st Anniversary
Huawei Honor 1st Anniversary
 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.