Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

I got MC Sebab Paintball Tournament

Saturday, 25/03/2006, aku datang ofis. Jam 8am dah terpacak dpn pc. Siapkan keja sikit. Sorang2, dh la x sempa tsarapan tadi. Aku masuk pantry, kacau nescafe, blasah biskut. Kul 10am, Faizal dtg siapkan keja filing.

12pm “superman” called ajak g Cash Coverter. Aper lagi, aku ikutla. Since dia bwk motor, aku naik motor jer, malas nak drive. Singgah kedai Travel Equipment jap beli “mat” dan “sandal”. Jam 3pm aku sampai ofis trus balik umah.

 

 

 

Paintball Tournament
Paintball Tournament

Paintball Tournament

 

Sunday Morning, its WAR time… he he another Paintball game. Tengahari aku sampai umah. Lps mandi, trus bwk wife n my daughter g Hospital KL tgk anak sepupu aku sakit kat sana. Dia ader mslh paru paru. Tp, bila sampai aku betul2 lega pasal dia dah nampak totaly OK. She just hav minor operation next week, then after that, semua insyaallah selamat. From HKL, aku g Kg baru, pekena Nasi Ayam Kampung. Lama gak tak makan kat situ.

Dah kenyang, my wife ajak g KLCC. Kebetulan ader Education Fair (UK Uni’s) at KLCC Convention Centre. So, aku g sana jap nak tinjau courses offerred by these Uni’s.

Lepas jejln, kul 7pm aku gerak balik rumah. Nak balik awal pasal aku letih sesgt hari ni. Singgah pasar malam jap beli buah, sayur, dan sdikit junk food. Lepas mandi dan solat jam 9pm aku dh trus collapse… kroh…kroh…kroh…

 

Monday morning, 27/03/2006 aku dah rasa semacam. Berat gak kepala aku nak bangun. Smlm 2 – 3 kali aku asyik ulang alik masuk toilet. Wife aku plak badan panas, paling kesian anak aku cirit dan kembung. Kul 10am trus g klinik, aku, wife aku, ngan anak aku skali dpt MC.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.