Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

I miss my chances to BALI

huhuhu,,, what to say? manyak unlucky la that day. Really really really keen to win a FREE trip to BALI. Perbelanjaan 3 hari 2 malam yg di tanggung spenuhnya oleh co. aku. Huhuhu… sedih lagi. What a miss.

Citernya, this year Central Bank of Indon will be a host for ICBG 2008 (Inter Central Bank Games). Korang tau tak, kali ni jugak Indon bakal menganjurkan kejohanan ICBG ni buat kali pertama. Lagi yg menarik, di buat di BALI. Baca sekali lagi kwn2, B.A.L.I. Bukan kat Baling atau kat bangunan Bali PJ nun.

Aku memang dah kumpul duit nak pi BALI tahun ni, tp sampai skang belum cukup. Inilah peluang terbaik nak pegi ke BALI percuma. Skalik, sedih lagi menyedihkan, aku tersingkir dlm kedua2 pemilihan pemain utk Carrom & Tennis last week. Nak wat camana? carrom, ader lebih dr 20 org yg dtg selection. Nak cuma 4 jer. Tennis, ader 15 org, pun nak 4 org. Very tough competition. Huhuhu… 🙁 sedih lagi. Aku ingatkan aku bleh tapau old timer yg ader. Skalik, dgn aku aku skalik tertapau.
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.