Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

I saved RM1,000

Lepas keja tadi, aku mintak tolong Nizam skali lagi pegi ke bengkel keta untuk ambik keta aku. Dah siap dah semlm, cuma aku tak sempat nak ambik.

Aku hantar hari ahad petang, sabtu petang dah siap. Tp pasal semlm aku tak der transport nak pegi ambik, aku ajak nizam jer la tolong aku drive ke sana.

Dr umah aku, aku n nizam ke bengkel brader tu kat Tmn Dato Harun, PJ. sampai sana dah dekat pukul 9mlm.

Aku puas hati keja brader tu. Apa yg telah dia buat;
1. Tukar Head lamp sebelah kanan.
2. Tukar Grill, sarong pakai yg asal.
3. Ketuk fender dan bonet
4. Cat bonet, fender, dan grill.
5. Polish tepi side skirt dan bahagian depan keta.
Semua aku kena byr dlm RM580.00

Alhamdulillah, save aku dlm RM1K.

Mula2 aku ingat nak ajak nizam makan, tp rasa penat lak, so, aku decide esok jer la, aku blanja nizam kat DiAtas Brassarie, Legend Hotel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.