Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ice Chocs

Ice Chocolate. Satu menu yg wajib korang try bila berkunjung ke Cafe ofis aku. Ice Chocs ni memang sedap sangat2. Aku agak la, kalau hari hari aku minum Ice Chocs ni, tak sampai setahun sure aku kena kencing manis. Tp, siapa la terdaya nak lawan dugaan Ice Chocs ni? Dah la sedap, enak, coklat penuh di tambah krimer putih berputar diaatas chocs,,, ermmm yummy.
Paling menarik korang tau tak harga nya bukan RM8, bukan RM6, dan jugak bukan RM3. Cuma RM1.10 Percaya tak??? Percaya lahhh…
4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.