Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ikut KORANG la

Smlm ader org tanya aku, aku join tak EVENT hari Sabtu? Aku ckp tak, pasal aku ader hal. Ooo… patut la tak nampak ko…
Actually aku tak der hal pun. Sajer cakap buat hal. Pasal makin lama aku rasa makin nak step out jer dari event tu. Tah la, rasa macam idea asal aku penubuhan Kelab tu dah lari. Semua dah kena hijack and control dengan geng2 yang lagi berTITLE dari aku. Ermmm, nasib. Aku duk pikir, tak dok dah IDEA ASAL aku yang mula-mula susah payah dengan Ramzi duk buat proposal nak tubuhkan Kelab tu. Alih2 orang lain masuk, ejust sana, ejust sini, bawak masuk kroni kemudian sedar2, kelab tu dah kena take over…

Time ni, walaupun baru pegang “benda alah tu” tak sampai sebulan dua, masing2 rasa cam nak tunjuk pandai dah skang.

Ikut korang la kot. Aku rasa aku tak nak campur dah. Kalau korang rasa dah boleh manage dengan baik, korang ambik la weiii… Bior la aku carik benda lain plak.
Huhuhu… 🙁

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.