Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

New Pets

Akuarium baru.Dah lama dah aku plan nak beli, tapi tak beli2 pasal takder tempat nak letak. Tp last weekend tah camana aku tersinggah kat Pasar Pudu. Apa lagi, trus la jenguk anak2 ikan kat sana. Suka betul anak2 aku tgk anak ikan emas, kap dan jugak ikan Guppy yg ada kat situ.Dah terbabas sana, aku beli trus la. Satu set, anak ikan KAP. Senang jaga.Port paling sesuai, letak kat beranda. Mintak2 la tak mati anak2 ikan tu… 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.