Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Info Pelancaran Aplikasi Android Chef Jo

Kita pernah kenal di sebelum ini dalam program Masterchef Malaysia Musim 1 dan 2, Masterchef Selebriti Malaysia Musim  dan 2 dan kini kita akan lebih mengenali beliau Chef Jo dengan pelancaran aplikasi android terbaru beliau yang diberi nama Chef Jo.
Bertempat di Cyberview Resort, Cyberjaya, Chef Johari Edrus, atau memang terkenal dengan panggilan Chef Muka Kelat atau Chef Jo telah melancarkan aplikasi terbaru beliau khas buat pengguna Android yang di beri nama Chef Jo. Cari sahaja aplikasi tersebut di Play Store dan cari Chef Jo, mesti jumpa. Ia boleh dimuat turun secara PERCUMA sementara masa terhad ini.
Bestkan kalau dapat aplikasi mudah ini dan boleh mencuba pelbagai menu masakan hebat dan sedap hasil dari Chef Jo??? Paling best bagi blogger-blogger yang menghadiri majlis pelancaran tersebut, dapat makan menu yang lagi best. Rugi la tak dapat join pada hari tu.
Untuk review penuh dan pengalaman sebenar semasa upacara majlis Pelancaran Aplikasi Android Chef Jo anjuran bersama Denaihati ini, boleh layari blog blogger-blogger hebat ini.

Denaihati – Majlis Pelancaran Aplikasi Android Chef Jo
Shakiddo – Download Aplikasi Android Chef Jo
Sohoque – Majlis Pelancaran Applikasi Android Chef Jo

p/s : Sumber gambar dari Denaihati

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.