Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Inovasi Dan Kelestarian Dalam Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4

Ketika banyak model-model telefon pintar baru dicipta, binaan yang cantik dengan prestasi teknologi peranti terkini tidak menjadikan ia produk terbaik. Syarikat seperti Samsung, sentiasa bersedia dalam membuat R&D tentang Inovasi Dan Kelestarian Dalam Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4. Bukan senang sebenarnya untuk cipta produk yang boleh membantu menyelamatkan dunia dari pelbagai sudut.

Samsung Fold dan Flip ialah teknologi inovatif yang direka untuk meningkatkan gabungan premium dan produktiviti dalam gajet moden. Ia adalah carta selak digital yang menggabungkan kebiasaan papan putih tradisional dengan kuasa teknologi digital, menyediakan platform serba boleh untuk penggunaan yang interaktif dan hasil yang kreatif.

Baca : Review Gadget Samsung Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Z Flip4

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4

Inovasi Dan Kelestarian Dalam Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4
 

Apabila kita berfikir tentang kemajuan, kita cenderung untuk membayangkan kesannya terhadap alam sekitar. Dan ia biasanya memberikan kita perasaan mual di dalam. Tetapi tidakkah kemampanan boleh dicapai bersama inovasi? Sebenarnya, satu-satunya jalan ke hadapan untuk planet kita adalah untuk kedua-duanya wujud bersama sekarang.

Bagi Samsung, peranan yang syarikat itu mainkan dalam membantu memelihara Alam Semulajadi telah menjadi sifat kedua. Visi ‘Galaxy for the Planet’ Samsung ialah perjalanan yang mereka lalui untuk terus mencari cara baharu bagi menggabungkan kemampanan dan inovasi.
 

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4
 

Untuk merealisasi ini, kami menyelam jauh – ke dalam lautan dan membuang timbunan – dan muncul dengan bahan mementingkan alam sekitar yang diperbuat daripada jaring ikan yang digunakan semula, bahan pasca pengguna (PCM) atau resin berasaskan bio, yang telah kami balikkan untuk membuat komponen peranti Galaxy kami.

Ambil Galaxy Z Fold4 sebagai contoh: huruf besar atas pembesar suara atas dan kurungan penyambung-ke-penyambung dibuat daripada PCM, manakala penutup penyambung paparan dan kurungan kunci sisi dibuat daripada jaring pancing yang digunakan semula. Bagi Galaxy Z Flip4, deko penerimanya, penutup penyambung paparan, pendakap antena atas, bahagian dalam kunci sisi dan modul pembesar suara semuanya adalah PCM, manakala pendakap kunci sisinya dibuat daripada jaring pancing yang digunakan semula.
 

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4

Teknologi Galaxy Z Fold4 Flip4
 

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Z Flip4 membantu memelihara Bumi kita melalui inovasi dan kemampanannya, baca di editorial yang dilampirkan. Sebagai alternatif, anda boleh membaca semua tentangnya di Samsung Newsroom Malaysia.

Untuk membuat pilihan yang mampan hari ini tanpa menjejaskan kualiti atau reka bentuk, maka jangan cari lagi daripada Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Z Flip4:

Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold4/buy/
Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/buy/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.