• Fri. Sep 22nd, 2023

Install Trend Micro Titanium Maximum Security 2014

install-trend-micro-antivirus-01
Memandangkan dah lama antivirus lama di Notebook MrJocko dah tamat tempoh, sekarang masa untuk guna ‘software’ baru untuk security dalam melayari Internet seharian. Maklum la, hampir setiap hari MrJocko online dan banyak informasi melibatkan pembayaran menggunakan kad kredit, maybank2u dan juga Public Bank Online, membuatkan semua ini terdedah kepada bahawa hackers yang curi maklumat atau virus dan malware.
 
Hari ni MrJocko nak guna Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 yang sememangnya punyai ciri-ciri keselamatan yang tinggi dan terbukti. Selama sebulan MrJocko guna Trial-Version, maka hari ini nak install software Trend Micro ini untuk keselamatan data dalam Notebook MrJocko.
 
Cara nak install Trend Micro Titanium ni mudah jer, cuma click ‘setup’ untuk instalation di CD yang di sediakan, kemudian masukkan no PIN atau Serial Key untuk Trend Micro yang anda beli. Untuk MrJocko, hanya guna pakej untuk 1 peranti untuk tempoh setahun.
 
 

 

Masukkan info yang diperlukan dan tak sampai 5 minit, Notebook MrJocko sudah di’jaga’ oleh Trend Micro Titanium Maximum Security versi 2014.

Untuk anda yang nak dapatkan versi Trend Micro ini boleh layari laman web Trend Micro Malaysia dan cuba dulu Trial Version di SINI. InsyaAllah anda akan berpuas hati dengan Trend Micro Titanium Maximun Security 2014.

Glamorous MrJocko

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.