Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Its Saturday, but, I’m in the ofis

Tahun ni aku rasa ni kali pertama kot aku buat keja hari Sabtu. Dok congak2 memang yer. nak buat camana, ader benda urgent nak kena setel time weken jerk. Walaupun dah tak masuk PRIME, kena la buat. Huk aloh…
Semalam dah la lewat sampai kul 10.30pm. Pagi ni kena dtg gak. Sib baik aku sempat bangun awal. Cuma sampai ofis jer kul 10.00am. Lps sarapan n manjer2 ngan anak2. Hehehe…
Ni tak tau abis kul brp. Maybe dlm kul 2pm kot. Pasni nak ke Lake Club plak. Nak main Bridge. Farewell Game to Hamid sebelum dia ke New York minggu depan selama 3 tahun… Sedey aku Mid. Ko dah tak der. Saper lagi nak pair main Snooker, main Bridge ngan aku nanti ???
Sob sob sob…
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.