Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jadual EURO 2012 Poland Ukraine Waktu Malaysia

 

Bagi peminat bolasepak satu dunia, semua menantikan sepak mula perlawanan EURO 2012 yang akan berlangsung Jun 2012 ini. Kejohanan yang akan bermula 8 Jun 2012 nanti akan dimulakan dengan perlawanan tuan rumah Polang vs Greece.
Bagi peminat bolasepak dan peminat di Malaysia, waktu jadual perlawanan EURO 2012 sudah di selaraskan dengan waktu Malaysia, dan kebanyakkan perlawanan bermula jam 11.55 malam dan 2.45 pagi. Rasanya yang perlawanan pukul 11.55 malam buleh la tengok, tapi kalau dah masuk jam 2.45 pagi, ramai yang akan mengantuk kat kat office kalau menunggu game seawal pagi tersebut.
Nak layan EURO 2012 boleh ajer, apa yang penting, kerja tetap kena kerja. Jangan sampai ramai yang ambik MC, ambik Emergency Leave dan ponteng kerja. Cam aku lain la kerja sendiri,,, bila-bila pun boleh tengokkk,,, Hahaha,,,

Love Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.