Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

jalan-jalan cari PERABOT

Maklum la perabot lama dah uzur. Walaupun masih elok, tapi dah berumur. So, last month aku dah hantar ke kampung. kasi naik lori 3 tan..

So, kena la cari perabot ganti. Nak cari yg biasa-biasa jer. Just untuk penuhi ruang hall, ruang makan dan jugak bilik tidur. So target harus la Sofa, Meja Makan, Wardrobe, jugak katil untuk anak2 aku.

Pasal dah lama kami aim dan survey, maka pemilihan tak susah. Trus pegi ke tempat yang di tuju. Pilih mana yg berkenan di hati dan jugak semurah yang mungkin. Kalau dapat ekstra diskaun adalah lagi bagus. Dah puas hati, pilih kaler, size yg betul, sesuai dengan budget kecik kami, so skang masa untuk bayar deposit.
Yang tukang pilih of coz la Mem Besar. Aku anggukkan ajer. Pasal, yang nak mengemas pasni pun dia jugak… hehehe

Kata budak salesman tu dua minggu dah bleh hantar. Aku cakap, lagi sebulan hantar pasal bulan ni kami nak kemas rumah dulu. Sebulan tu, kemas rumah apa sampai sebulan… hehehe…
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.