Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jammed GILOS

Aku ni cam biasa lepas keja, kena ambik wife kat Midvalley.
Dr Jalan Bangsar nak masuk ke Jalan Lingkaran Tengah Midvalley tuh, jalan jammed truk. Memang Jammed Gilos. Campur lak kiri kanan kereta lain asyik nak mencilokkk jer. Iskkk,,, time tu la kalau aku ader super POWER, aku langgar jer kasik kereta diorang ni tersadai tengah2 jalan tu. baru padan muker.

Yg satu blakang aku ni, dah try nak cilok aku. Pompuan, Dah la nak cilok, tgh drive asyik “on phone”. Time ni tak de lak POLIS. Kalau ader, aku suh Polis tu saman atas 3 – 4 charge. baru padan muka.

Tension aku,,, tensionnn,,,
Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.