• Mon. Sep 25th, 2023

Jemputan Sertai Blog O’ Rama LIBUR Dengan Kerjasama Blooggers Media

blog-o-rama-libur-blooggers-media

Jemputan Sertai Blog O’ Rama LIBUR Dengan Kerjasama Blooggers Media. Blooggers Media menyokong penuh dan menjemput rakan blogger atau individu yang punyai banyak cerita percutian atau kembara untuk sertai Blog O’ Rama anjuran Majalah LIBUR. Untuk itu, bagi anda yang malu-malu nak hubungi pihak libur, anda boleh hubung terus dengan MrJocko untuk sertai Blog O’Rama Libur.

blog-o-rama-libur-blooggers-media

Baca : Apa itu Blooggers Media

Apa Itu Blog O’Rama?

Blog O’Rama merupakan kolum khas untuk memperkenalkan penulis-penulis blog yang aktif dalam menyediakan informasi mengenai dunia pengembaraan, tempat-tempat makan yang menarik serta platfom penulisan blog yang berasaskan ‘travel interest’.

Untuk keluaran pada setiap bulan yang bermula pada Januari 2015, pihak editorial Majalah LIBUR akan memilih dua blog yang menarik untuk diperkenalkan kepada pembaca, sekaligus menjadi Blog 0’Rama pilihan Majalah LIBUR.

Mereka yang terpilih bukan sahaja berpeluang untuk menghiasi Majalah LIBUR, bahkan berpeluang untuk berkongsi artikel-artikel yang menarik di dalam majalah LIBUR. Bukan itu sahaja, Blog O’Rama LIBUR turut berpeluang untuk mengikuti pengembaraan dan turut serta dalam pelbagai aktiviti-aktiviti yang menarik di laman sosial atau di luar.

Ingin menjadi BLOG O’ RAMA pilihan LIBUR? Hantarkan penyertaan dan pautan blog anda kepada ahmad.syahir@karangkraf.com

Facebook: http://www.facebook.com/majalah.libur

Web: http://libur.karangkraf.com/

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

One thought on “Jemputan Sertai Blog O’ Rama LIBUR Dengan Kerjasama Blooggers Media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.