Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

JNTO Melancarkan Laman Web Warisan Jepun English Version

Khas buat pelancong yang berminat dengan negara Jepun, pada 20 Ogos, Badan Hal Ehwal Budaya, bekerjasama dengan Japan National Tourism Organization (JNTO), JNTO dengan bangganya melancarkan laman web Warisan Jepun English Version yang direka bentuk sepenuhnya dengan kandungan khas tambahan yang menampilkan destinasi eksklusif.

Kandungan ini membantu memberikan pengalaman kembara virtual (virtual travel) yang lebih santai; berendam dalam suasana tempatan dan menyelami gabungan tradisi bersejarah dan inovasi berani Warisan Jepun. Seperti semua kandungan Warisan Jepun, terdapat penekanan yang kuat terhadap kelestarian dan memelihara warisan budaya negara ini.

Baca : Kos Travel Bajet Ke Tokyo Jepun

Laman Web Warisan Jepun English Version

 


JNTO Melancarkan Laman Web Warisan Jepun English Version

JNTO Travel Influencer Malaysia

JNTO Travel Influencer Malaysia
Japan Map

JNTO Travel Influencer Malaysia
 

Kandungan Khas Pertama 1 : Terokai Gunung Spiritual Muro

Halaman kandungan khas menonjolkan keharmonian antara budaya dan pemandangan semula jadi. Sebagai contoh, matikan di ruang peribadi vila tradisional negara atau resort tepi laut yang mewah dan nikmati hidangan gastronomi di kawasan ini – bahan-bahan tempatan yang dipilih dengan teliti yang dimasak dengan sempurna.

Nikmati pelbagai aktiviti luar biasa di tempat penginapan anda dan kawasan sekitarnya. Alami intipati Jepun dan temui warisan budaya untuk generasi.

Perjalanan jauh ke dalam ketenangan di pergunungan Jepun, mengalami kekuatan semula jadi yang menyegarkan. Di kawasan pedalaman Nara, bekas ibu kota Jepun pada zaman kuno, daerah Muro penuh dengan kuil, kuil, dan tempat suci yang telah bertahan selama lebih dari seribu tahun. Lihat asas kerohanian dan sejarah kepelbagaian dalam budaya keagamaan Jepun yang unik. Menginap di rumah ladang kayu tradisional Jepun, nikmati makanan khas di luar dengan makanan tempatan yang lazat, dan berehat dengan pengalaman meditasi peribadi di kawasan lembah terpencil.

Kandungan khas (versi Bahasa Inggeris): https://www.japan.travel/japan-heritage/luxurytravel

Video khas: Video Tapak Warisan Jepun JNTO
 

JNTO Travel Influencer Malaysia

JNTO Travel Influencer Malaysia

JNTO Travel Influencer Malaysia

JNTO Travel Influencer Malaysia
 

JNTO Laman Web Warisan Jepun English Version

Laman Web Rasmi Warisan Jepun ini Japan Heritage, adalah projek yang memfokuskan kepada pelbagai sifat budaya bersejarah di seluruh Jepun, dari yang terkenal di seluruh dunia hingga permata tersembunyi yang hanya diketahui oleh beberapa orang terpilih.

Laman web ini akan mempunyai laporan tentang kisah negara Jepun secara mendalam, realiti maya dan kandungan video yang menakjubkan, perihalan latar belakang sejarah sifat budaya, dan banyak lagi yang boleh anda terokai secara maya.

Ini adalah Virtual Travel terbaru hasil kerjasama dengan pihak JNTO.

Oleh sebab itu, jika anda nak tahu lebih lanjut tentang “Unseen Japan”, boleh layari Tapak Warisan Jepun (JNTO) Tapak Warisan Jepun (versi Bahasa Inggeris)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.