Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jocko wit only ONE BLOG

Dulu konon aku gila kuasa,,, tak cukup satu, 5 blog aku nak tulis… kesudahannya,,, satu blog pun makan masa seminggu utk updet satu entry,,, pemalas,,,!!!
Hari ni aku dah nekad,,, aku manage satu ajer. Kat sini la citer life aku. Kat sini la tempat aku nak merapu, kat sini la tempat aku nak tunjuk gambar2 aku… kan senang,,, hehehe
Hari ni secara rasmi dua lagi blog aku dah di tutup. Satu lagi blog, lupa nak ambik gambar daa…

Harapan aku lepas ni, senang aku nak concentrate kat satu blog. Satu tujuan dan macam2 cerita. Its all about Jocko and his journey… Kalau korang nak tau, kalau tak nak tau, sila klik tutup sebelah kanan, bahagian atas yer… :)p/s : http://mrjocko.blogspot.com still ada pasal tu bukan Blog Citer… tu Pictures Blog… 🙂

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.