Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jom brenang

Friday Nite, aku sepatutnya ada meeting dgn one new member kat area umah aku, But aku facing problem when one of my hp out of battery. Charger lak ttinggal kat opis. So, aku berharap sgt mamat tu call aku on the other lines. But, sampai midnite, no call from him.
Sat morning, aku malas nak kuar, then aku bawak Wife aku n anak aku gi mandi pool. Lama gak brendam kat sana since org tak ramai.
Satu hari kami kat umah, kemas & susun balik perabot dan brg2 yg penting. Mlm spatutnya aku ader Futsall dgn group Man Utd Club aku, tapi apakan daya, tetiba lak ada hal lain, so aku terpaksa la kanselkan.
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.