Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jom Kejar HotFM Zoomerz

Kebetulan minggu lepas MrJocko bersarapan di Nasi Lemak Tanglin. On da way nak pegi jumpa klien, terserempak dengan geng HotFM Zoomerz di lokasi Taman Tasik Perdana. First time terserempak dengan geng-geng ni, rasa macam nak kejar pulak. Dengar khabar diorang kan selalu bagi banyak hadiah dan gifts PERCUMA. (Nampak sangat aku ni jenis suka benda PERCUMA)
Terus on channel Radio HotFM. Rupernya geng-geng HotFM Zoomers pada masa tu tengah mempromosikan makanan segera berkhasiat tinggi, Quaker Oat. Wow, memang sedap tu. Tapi sayang, kebetulan sampai kat sana, geng-geng HotFM Zoomerz dah kemas nak balik,,, adoi,,, rugi 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.