Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Journey of Joy Di Coffee Bean & Tea Leaf Menu Musim Perayaan

Musim perayaan datang lagi dan kini di Coffee Bean & Tea Leaf dengan gembiranya mempromosikan menu terbaru dan edisi terhad mereka sempena Journey of Joy Di Coffee Bean & Tea Leaf. Kempen lali ini, mereka memang menerapkan banyak pilihan menu-menu terbaik untuk penggemar Kopi dan Teh, yang semestinya ia adalah menu pilihan ramai.

Menu musim perayaan ini pasti ditunggu-tunggu oleh peminat-peminat jenama kopi dan teh.

Journey of Joy Di Coffee Bean & Tea Leaf Menu Musim Perayaan

Journey of Joy Di Coffee Bean & Tea Leaf
Bloggers di Journey of Joy Di Coffee Bean

The Coffee Bean & Tea Leaf® (CB & TL)  akan menambah kilauan kemeriahan untuk sambutan musim perayaan. Dapatkan koleksi terhad menu baru dengan Toffee Nut Latte, Double Chocolate Peppermint Ice Blended and Red Velvet Hot Cocoa or be welcomed with a Christmas Surprise Sampler, German Stollen, Classic Christmas Log, Sugar n’ Chai Cheesecake dan kemuncak menu yang menakjubkan Scotland diilhamkan Dundee Fruit Cake!

“Musim ini, lebih daripada yang lain, adalah ‘Journey of Joy’ dan Coffee Bean & Tea Leaf mahu meraikannya dengan cara yang terbaik. Kami tahu caranya ialah dengan berkongsi rasa ‘signature’ kopi dan teh premium yang lazat, dicampur dengan rasa tradisional musim Krismas dari pelbagai negara di Eropah,” kata Cik Fiona Rodrigues, Pengarah Pemasaran dan Pembangunan di The Coffee Bean & Tea Leaf® Malaysia.

Koleksi Menu Sedap di Coffee Bean & Tea Leaf

Journey of Joy Coffee Bean Journey of Joy Coffee Bean Journey of Joy Coffee BeanJourney of Joy Coffee Bean 16

“Ia adalah satu keistimewaan untuk membangunkan menu musim perayaan ini dengan idea ‘kegembiraan’ belakangnya. Sebagai tukang masak, saya sentiasa mahu orang berasa puas hati dan gembira apabila mereka rasa makanan saya,” kata Chef Johnny.

“Dengan menu istimewa ini, saya percaya saya telah membuat resipi yang betul dan sedap, Saya percaya bahawa rakyat Malaysia akan menghabiskan musim kegembiraan sambil menikmati rasa tradisional yang lazat di The Coffee Bean & Tea Leaf®.”

Di samping itu, sempena dengan Journey of Joy Coffee Bean & Tea Leaf, pelbagai hadiah edisi terhad juga disediakan, daripada ‘Holiday Blends’ dan Duets Kopi untuk Set Hadiah . Kami berharap ia dapat memanaskan hati semua di samping mereka semua boleh dinikmati di dalam ‘mug dan gelas eksklusif’ Coffee Bean & Tea Leaf.

Journey of Joy Coffee Bean 07
Ms Fiona dan Chef Johnny Loh
Journey of Joy Coffee Bean 06
Ini cara membuat Ginger Bread

Journey of Joy Coffee Bean 05

Journey of Joy Coffee Bean 08 Journey of Joy Coffee Bean 09 Journey of Joy Coffee Bean 10 Journey of Joy Coffee Bean 11

Kali ini MrJocko berkesempatan belajar cara buat Biskut Ginger Bread yang terkenal masa perayaan Krismas.

Journey of Joy Coffee Bean 13

 

Di tengah-tengah segala keceriaan sempena musim perayaan ini Journey of Joy Coffee Bean & Tea Leaf terus menyokong Sistemik Lupus Erythematosus Malaysia menerusi jualan Hadiah yang direka khas dijual dengan hanya harga RM2. Semua hasil jualan akan disumbangkan kepada Persatuan Lupus Sumber Malaysia.

Systemic Lupus Erythematosus (SLE) adalah kronik, penyakit auto-imun yang tidak boleh diubati yang menyebabkan badan untuk menghasilkan sejumlah besar antibodi yang kemudiannya bertindak balas terhadap tisu pesakit sendiri. Keadaan ini terutamanya memberi kesan kepada wanita; di Malaysia, kira-kira 10,000 individu telah disahkan menghidap SLE sejak 30 tahun lalu tetapi Persatuan percaya ramai individu kekal yang tidak dikenal pasti. Ditubuhkan pada tahun 1994, Persatuan bergantung kepada sumbangan orang ramai dan sokongan korporat, seperti jualan Coffee Bean & Tea Leaf (CB & TL) Hadiah Krismas Tag, untuk menjalankan banyak aktiviti-aktivitinya.

Untuk maklumat lanjut mengenai persembahan CB & TL Krismas, berita dan promosi, layari halaman Facebook CB & TL Facebook, www.facebook.com/CBTLMalaysiaPage atau www.coffeebean.com.my..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.