Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

KAD Raya dr aku

Kad RAYA dah ready, dan baru jer aku pos.
Sementara free, aku dah siapkan 15 pucuk Kad Raya. lagi 10 minggu depan la aku hantar. Nasib la saper yg dapat. Kalau tak dapat, korang beli sendiri la kat kedai.

Tu pun aku tulis ala kadar jer. Smua kad adalah di sponsor oleh member2 yg baik hati. En Shazmeer, Mr X dan juagk boss aku. Cukup la 25 keping. Banyak2 nak wat aper. Aku hantar kat sapa2 yg dah bagi aku alamat last week.

Skang, aku plak duk tunggu Kad Raya dari korang. Nak test gak, korang ingat tak lagi kat aku. Hu hu hu…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.