Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kad Raya

Minggu ni aku rasa dah start minggu mood raya. Dr lagu raya, kuih raya, baju raya, dan jugak persiapan raya, aku rasa ramai yg dah ready nak sambut ni.

Dlm duk sibuk2 nak sambut raya, sejak 2 – 3 hari lepas aku dah dpt Kad Raya dr kawan2 dan jugak dr syarikat yg slalu deal dgn aku. So, smlm aku gi Jln TAR, beli kad raya. Nak reply dan jugak nak hantar kat Mak Ayah aku kt kampung dan jugak kat kengkawan.

Kad Raya Aidilfitri

Sentimental value jugak Kad Raya ni walaupun skang ramai yg guna atau kirim email serta SMS, semuatu mcm tak best lak…

 

Erm, sedar tak sedar dah ready pun, total semua 30 kpg,,, hehehe, aku tulis Salam “Adilfitri” jer. Tgahri ni boleh la aku postkan.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.