Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kak Red dtg jengah blog aku

Erk! Kusss semangat aku. Tak sampai 3 jam selepas entry aku pasal satu blog yg femes ni, bila aku login, aku tgk ada komen dr KAK RED, tuan empunya blog yg femes dan melethop2 tu. Ala Si Diva Merah tu. Sungguh terharu aku Kak Red yg vogue & femes tu pun jenguk blog aku, (walaupun skali) hikhikhik. Dia jengah bukan aper, jengah pasal aku sebut pasal SAKA dia. Hak hak hak, pastu dia betulkan, kata dia dia punya visitor satu hari average 3,200 to 3,400 org… Erk! Angka ni buat aku lagi2 bertambah jeles. Sib baik aku tak makan byk garam. kalau tak, sure darah tinggi aku melonjat2 naik ke kepala…
Aper pun Kak Red, wa penah tgk Kak Red kat TV3, siaran Talk Show W, pengacara si chubby Maria Tunku Sabri tu. Kelas la Kak Red. Wa respek lu jugak…
Trima kasih pasal dah janji nak kasi SAKA tu. Kalau nak bagi, bg SAKA yg pompuan yer, bleh branak pinak. Kalau yg SAKA jantan, nanti kuar makan, hasil tadak… hehehe
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.