Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

kalau dah bukan REJEKI

Smlm punya la set elok. Baik dr sebelah Client dan jugak sebelah kami as Provider/Seller. Masa discussion pun memang tip top. Masa Client dgn Partner aku discuss pasal job, masa tu jugak aku duk kira2 dah brp extra yg aku bleh dpt. Well not bad jugak. For 3 yrs, boleh la tahan.
Tak sampai 30mins, the deal is SEALED. Jadik, Confirm dan Done.
Aku dah golek2 carik buku akaun aku, senang nak kasi no akaun, supaya masuk tiap2 bulan. Sambil tu dah kira2 dah lepas ni nak jalan2 ke mana plak.
Malam semalam. Masa aku duk layan citer CSI, skali dpt sms.
“Bro, bad news la, kamik tak der mesin tu, tak bleh carry on, terpaksa tarik diri” Adoiii,,, camana la korang tak check betul2.
Jobs tu dah dapat dan dah ader depan mata jer. Tunggu NGAPPP!!! Skali, kami plak tak mampun nak bukak mulut nak makan.
Skang aku terpaksa carik contact baru… Susah betul nak kaya ni.
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.