Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kaler UNGU

Terus terang aku ckp sblum ni, aku duk pk, band UNGU dgn lagu “Demi Waktu” sajer. Skali, masa showcase diorang tempohari, kat KL, aku rasa kekuatan lagu2 lain. Tercipta Untukku, Kekasih Gelap, dan dua tiga lagu lain aku dah lupa title dia. Arrangement music serta showmanship yg aku bleh ckp, better dr band2 yg penah aku tgk live.
Kepada sesaper yg bayar utk tgk show diorang, memang berbaloi.
Tabik la kat UNGU. Eh! tak lupa gak kat SOFAZ, diorang pun best. Tp, aku sedey arr tgk show New Boyz versi Dewasa. Hancusss… Prektis lagi yer Tomok n da gang…
Gambar2 dr karya Bro Minaq_Jinggo


p/s: ruginyer tak bwk kamera masa tuh…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.