Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

kami ke IKEA, Shopping lagi…

Citer duk kemas rumah minggu lepas masih belum habis, kerana, sambil kemas, sambil tukar decoration lama dan tambah decoration baru.

So, tempat yang best, simple, elegen, banyak pilihan dan senang DIY tentulah Ikea. Kebetulan pulak, di Malaysia, ada satu jer IKEA, di Mutiara Damansara.

Terletak dalam satu bangunan Ikano,, galeri perabot setinggi dua tingkat ni memang luas dan pelbagai pilihan dari pilihan perabot dapur, bilik tidur, ruang makan, hall, peralatan pejabat dan merangkumi semua aksesori dekorasi hiasan dalaman yang latest dan moden.

Kalau Ikea ni, aku rasa feveret tempat untuk decoration untuk semua orang. Kenapa? Pasal tiap kali ke sana, tak kira lah weekend ke, weekdays ke, memang selalu penuh. Ada yang just datang untuk window shopping, survey, ambik idea deco dan semestinya lah datang ke Ikea untuk shopping.
Pilihan yang pelbagai, senang nak DIY, match and plug, smua boleh di buat berdasarkan kreativiti kita sendiri. Senang cakap, berbaloi la kalau korang beli. Perabot atau aksesori rumah yang kita bleh beli skang dan upgrade dalam masa 3 – 5 tahun akan datang.

Selain store untuk barang2, Ikea juga terkenal dengan menu Meatballs dan Karipaps. Korang bleh pilih untuk makan “berat” di ruangan cafe tingkat 1 atau just for makan “ringan” kat tingkat bawah. Sambil shopping, sambil makan. Best…

MrJocko.com
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.