Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kasut Kolaborasi Puma X Butter Goods Label Skate Australia

Info street wear terbaru, Kasut Kolaborasi Puma X Butter Goods Label Skate Australia. Terkini, jenama sukan global PUMA dan jenama skate Australia Butter Goods akan mengeluarkan koleksi kasut dan pakaian lengkap setelah mengumumkan kerjasama mereka pada awal musim panas ini. Ia mengambil inspirasi dari iklan sukan pada akhir 90-an dan awal 2000-an, koleksi ini penuh dengan nostalgia.

Koleksi PUMA dan kerjasama jenama BUTTER GOODS ini adalah mengenai penghargaan untuk pemasaran sukan vintaj. Ini bermula dari zaman kegemilangan kelab sukan, pasukan tenis vintaj, dan barang papan selaju 90-an yang berani dengan cara yang terasa segar dan kontemporari hari ini. Koleksi ini merangkumi momen budaya di mana pakaian sukan profesional, semangat, keperibadian dan keaslian memenangkan minimalisme klinikal. Imej kempen dimainkan pada tema ini dan menampilkan bilik tidur remaja skateboarder yang diilhamkan dari tahun 90-an yang dipenuhi dengan barang-barang kitschy yang menimbulkan rasa nostalgia dan rasa untuk era ini.

Baca : Kasut Puma Di Kedai Kasut Atmos Jepun

Kolaborasi Puma X Butter Goods Label Skate Australia

 


Kasut Kolaborasi Puma X Butter Goods Label Skate Australia

Kasut Kolaborasi Puma X Butter Good Label Skate Australia 01

Kasut Kolaborasi Puma X Butter Good Label Skate Australia 03

Kredit Gambar : Puma Malaysia
 

Tapak kasut jenis ini memang selesa untuk pemakai. Ia lebih stabil kerana kelebaran tapak kasut dengan rekaan dalaman serta ‘insoles’ yang sangat selesa di kaki anda.

Arah reka bentuk sangat dipengaruhi oleh era di mana para pengasas Butter Goods tumbuh meluncur, penuh dengan warna berani, potongan besar dan kain teknikal dan kemasan. Reka bentuk berpengaruh dari masa lalu tetapi menafsirkannya semula dengan pendekatan gaya jalanan kontemporari. Diadunkan dengan warisan sukan dan siluet klasik PUMA, koleksi ini menggabungkan bahan premium dan cetakan tebal yang disajikan dalam palet pelbagai warna yang diilhamkan dari tahun 90-an.

“Ketika peluang untuk bekerja dengan PUMA muncul, kami sangat teruja untuk bekerja dengan jenama dengan sejarah yang kaya dan arkib mendalam,” kata pengasas Butter Goods. “Perkara yang paling menggembirakan mengenai proses reka bentuk adalah penemuan bagi kami sebagai orang yang merancang tetapi juga produk siap untuk pelanggan.”

Puma X Butter Goods Australian Skate Label 00

Puma X Butter Goods Australian Skate Label 02

Puma X Butter Goods Australian Skate Label 03
 

Kasut Kolaborasi Puma X Butter Goods Label Skate Australia

Gaya kasut PUMA klasik termasuk dalam koleksi, dengan Slipstream, terkenal dengan salah satu siluet bola keranjang paling ikonik PUMA dari tahun ’80 -an, yang dibawa kembali ke bahagian atas kulit dengan perforasi terperinci. Sneaker ini terdapat dalam pilihan hitam dan putih, dengan pipa nilon hijau pada formstrip, lidah berjenama, dan perincian suede. Sebelum ini dilancarkan dalam krim warna, PUMA x BUTTER GOODS Basket VTG hadir dalam dua jalur warna tambahan dengan pilihan korduroi yang unik, dalam pilihan biru dan oren.

Perincian kain korduroi berlanjutan di seluruh item pakaian dalam koleksi, dengan seluar dan seluar korduroi yang menonjol, tersedia dalam dua warna – gaya hijau dan krim zamrud serta pilihan tentera laut dan oren. Garis pakaian yang luas merangkumi item seperti baju berkualiti tinggi, tee grafik, dan polos yang dihiasi dengan reka bentuk retro.

Ditubuhkan di Perth, Australia pada tahun 2008, Butter Goods wujud di tempat di mana skateboarding dan muzik bertabrakan dan terinspirasi oleh budaya berbeza yang dilahirkan melalui pergerakan tersebut.

Koleksi PUMA x Butter Goods kini tersedia dijual melalui lama web MY.PUMA.com dan beberapa kedai rasmi PUMA terpilih seluruh negara. Harga jualan Puma X Butter Goods di Malaysia dijual pada harga RM599.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.