Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

ke PAVILLION

This week last day aku pegi kelas. Masuk pun bukan dgr lecture, smua duk borak2 biasa jerk. Sampai la kul 2.30pm aku mintak diri pasal ader hal. Sib baik bleh.
Kendian ambik wife aku kat ofis dia, trus ke PAVILLION. Ni nak kena bgtau ker, bahawa ni la kali pertama aku ke PAVILLION? Sungguh outdated betul aku. Anggapan aku dulu2, kalau nak ke sini, sure kena rempuh jalan yg jammed. Dan memang betul. Jgn kater nak pegi, nak balik pun sama. Terkangkang-kangkang dlm keta layan jammed. Area segi tiga emas, kawasan elit. Smua org nak merasa gaya hidup elit ni. Walaupun sebenarnya dlm poket aku cuma ader seciput dua jer… hehehe

Sampai jerk dah kul 4pm. Lapar plak, trus ker food court. Makan dulu aper yg patut. Dlm byk2 makanan kat situ, aku pilih Kueh Tiew Goreng dgn Meehon Goreng jer. Campur lak dgn kerabu mangga. Sedap.

Pastu baru jalan2. My kids dua org ni memang tak reti nak duk diam dah. Lari sana, lari sini. Adus, makin nakal. Langsung tak leh nak shopping.

Tak duk lama pun kat Pavillion, aku pusing 2 – 3 kali, masuk TANG, tgk jam dah kul 7.00pm. Trus gerak kluar nak ambik adik aku kat TTDI. Wife aku lak nak bali awal, takut terlepas AKADEMI FANTASIA 7 katanya. Alahai, demam AF dan bermula. Smua dah kena virus AF pas ni…
p/s : aku tension, apsal la Man Utd kalah teruk sgt dgn Liverpool ( 1 – 4 ). Kalau satu gol sudah la, sib baik aku tak kluar tgk kat MAMAK, kalau tak sure aku kena kutuk kaw kaw…
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.