Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kecoh Will Smith Mati Accident Dalam Filem Hancock 2

Will Smith mati akibat kecederaan parah ketika jatuh dari aksi lakonan stunt Hancock 2. Itu lah berita yang tengah panas kat Facebook. Nak tengok video Will Smith mati, kena masuk dan share dulu di facebook. Ternyata berita macam ni berita tipu dan sekadar scam untuk dapatkan link atau like pihak tertentu. Atau, ni mesti kerja orang-orang yang suka cari publisiti murahan ni.
 
 
 
 
Ada berita lain mengesahkan Will Smith tak mati pun. Ini semua khabar angin dan kekecohan berita palsu. Will Smith masih lagi hidup. Saja bikin panas la korang ni,,,
MrJocko memang tunggunfilem terbaru Will Smith yang berrtajuk Hancock 2.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.