Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kedai Jual Kasut Adidas Yeezy Murah Di Jepun Pre-Loved

Tokyo kota fesyen. Boleh kata semua design pakaian dan kasut yang latest ada di sini. Antara yang ramai cari ialah kasut Adidas Yeezy, yang pernah menjadi viral satu ketika dulu. Jadi, kebetulan di Shinjuku, Tokyo, MrJocko singgah di Kedai Jual Kasut Adidas Yeezy Murah Di Jepun Pre-Loved condition.

Pernah dengar tentang kecoh satu masa dulu di Kuala Lumpur, kisah rakyat Malaysia berebut dan bergaduh kerana berebut nak beli kasut Adidas. Di fahamkan, masa tu, kasut yang dijual ialah Adidas Yeezy berharga RM1150, juala retail di Malaysia. Namun selepas itu, harga ia ada yang mencecah sehingga RM5000.

Baca : Shopping Jam G-Shock Di Jepun

Kedai Jual Kasut Adidas Yeezy Murah Di Jepun Pre-Loved

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Sebenarnya, area Shinjuku, Shibuya dan Ueno ada banyak kedai yang menjual barangan Pre-Loved Jepun. Barangan ini, kadang-kadang hanya dipakai sekali dua sahaja. Kemudian, selepas season habis, mereka mula jual balik ke kedai jualan Pre-Loved. Sebab itu, banyak produk jenama Premium di Jepun, ada dijual dengan harga yang cukup murah dan masih dalam keadaan cantik.

Kasut Adidas Yeezy di Jepun ini juga antara yang dicari oleh ramai Collector Kasut. Harga di sini sekitar antara JPY30,000 hingga JPY60,000 mengikut design, kondisi dan juga model tertentu. Model Yeezy Lime Green antara yang dikatakan paling mahal. Betul ke?

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Di Tokyo, ada banyak lagi model kasut Adidas Yeezy yang boleh korang cari. Janji ada duit, boleh beli model mana yang korang nak beli. Kebanyakkannya pre-loved item, tetapi masih lagi cantik dan siap dengan kotak.

kebanyakkan kedai pre-loved di Jepun ni, bukan sahaja menjual jenama Adidas Yeezy, tetapi ada juga menjual produk jenama lain seperti, Nike, Supreme dan banyak lagi. Kalau korang peminat fesyen macam ni, pasti akan rambang mata nak beli yang mana satu.

Baca : Harga Kasut Berjenama di Jepun Pandangan MrJocko

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Adidas Yeezy Murah Di Jepun

Jadi, kalau la korang seorang yang sukakan jenama kasut yang rare dan collector macam kasut Adidas Yeezy di Jepun ini, boleh la bersedia kalau nak melancong ke Jepun. Tak kira la ke Tokyo, Osaka, Sapporo atau Fukuoka, ada saja kedai pre-loved jual barangan branded di Jepun.

Pastikan pilih yang betul-betul dan dengan harga yang berpatutan. Untuk info, jualan produk Pre-Loved di kebanyakkan kedai boleh di tawar menawar kerana ia adalah produk Pre-Loved. Orang Jepun cuma tak cuka kalau kita tawar menawar harga produk jualan baru.

Apa lagi, jom simpan duit, boleh beli kasut Adidas Yeezy, NMD atau Nike Jordan dan juga Supreme di Jepun

Oh ya! Kalau nak cari barang Pre-Loved di Jepun boleh singgah di sini https://www.facebook.com/JalanJalanJapan.Malaysia/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.