Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kedai Kasut Sneakers Atmos Shibuya Tokyo Jual Koleksi Limited Edition

Kedai Kasut Sneakers Atmos Shibuya Tokyo Jual Koleksi Limited Edition. Jika anda peminat kasut, khususnya sneakers, ini lokasi wajib lawat kalau ke Tokyo dan Osaka. Koleksi kasut di sini antara rekaan terawal yang ada dan dijual di Jepun. Ia antara model trendsetter yang menjadi pilihan ramai peminat sneakers.

Kedai Kasut Atmos ini menjual pelbagai jenama kasut yang popular dan fokus kepada jenama sneakers yang popular dengan menjual koleksi terhad, kolaborasi, rare dan semestinya rekaan terkini. Paling mudah, kalau nak cari model kasut terbaru dunia, cuba la cari di Atmos Tokyo.

Baca : MrJocko dan Pengalaman Membeli Belah di Jepun

Kedai Kasut Sneakers Atmos Shibuya Tokyo Jual Koleksi Limited Edition

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo copy

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-01
 

Informasi Tentang Kedai Kasut Atmos Tokyo

Atmos adalah sebuah syarikat terkenal streetwear Jepun dan butik kasut yang berpangkalan di Tokyo, Jepun. Ia telah diasaskan oleh Hidefumi Hommyo pada tahun 2000.

Di samping tawaran sneaker dan streetwear, Atmos juga menjual label dalamannya di dalam kedai dan juga secara dalam talian (Online Shopping). Atmos pada mulanya bermula sebagai kedai runcit miniscule di belakang belakang Ura-Harajuku di Tokyo sebelum beransur-ansur berkembang selama bertahun-tahun membina pengikut dan pengaruh, serta menyimpan jenama-jenama utama seperti Nike, adidas, ASICS dan PUMA.

Atmos telah diformalkan beberapa tahun kemudian, dengan cepat membina jenamanya dalam senario streetwear Jepun yang baru dengan beberapa kerjasama yang sangat diingini. Atmos kini mempunyai enam kedai di Tokyo dan satu di Osaka, serta satu-satunya kedai antarabangsa di New York City.
 

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-02
Koleksi Sneakers Nike Japan Exclusive

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-03

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-04

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-05

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-06

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-07

Kedai-Kasut-Sneaker-Atmos-Shibuya-Tokyo-08
 

Baca : Apa yang boleh dibeli di Tokyo Jepun.

Sudah tentu, kalau model kasut sneakers jenama Nike, Adidas, Asics atau Puma yang limited edition harga akan lebih mahal. Tetapi, bagi peminat sneakers, koleksi kasut di Atmos Tokyo masih lagi murah kalau nak dibandingkan dengan kedai kasut lain yang menjual model seumpamanya.

Lebih-lebih lagi, kalau model kasut seperti ini nak dibandingkan dengan model kasut di Malaysia, pastinya koleksi terbaru akan sampai di kedai ini dahulu sebelum ia sampai ke negara Asia lain. (Kecuali Hong Kong kalau tak silap).

Sebab itu, kalau ke Tokyo dan Osaka, mencari koleksi sneakers baru, pastinya boleh la anda beli di kedai kasut sneakers Atmos Tokyo.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.