Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kembali Terbang AirAsia Ke Maldives #FlyMe2Maldives

Maldives antara kepulauan yang menjadi impian percutian ramai peminat ‘traveller’ seluruh dunia. Kepulauan Maldives memang terkenal dengan pantai yang indah, pemandangan laut yang terbaik serta aktiviti air samada snorkeling dan selam scuba yang bertaraf antarabangsa. Kini, anda boleh penuhi impian anda dengan menaiki penerbangan AirAsia ke Maldives, terbang dari KLIA2 ke Lapangan Terbang Antarabangsa Male.

Promosi tambang murah AirAsia ke Maldives dengan penerbangan AirAsia kini sudah bermula dari 21 Julai 2015 untuk pemegang Kad BIG Points dan 22 Julai 2015 – 26 Julai 2016 untuk tempahan kepada umum. 

Pilih penerbangan anda dari KLIA2 menuju ke Maldives dengan AirAsia bermula dari tarikh percutian 22 Oktober 2015 sehingga 31 Ogos 2016 tahun depan. Samada anda mahukan tiket penerbangan AirAsiaX ke Maldives sahaja atau boleh lengkapkan pakej percutian anda bersama tiket penerbangan dan penginapan dengan tempahan di AirAsia.com dan AirAsiaGo.com

 

 

 

 

Ada banyak aktiviti yang boleh anda buat di Maldives termasuk selam skuba, snorkeling, mandi manda, makan seafood serta sight seeing pemandangan yang indah di kepulauan Maldives.

Pulau sekitar Maldives memang cantik dan ia adalah produk pelancongan bertaraf dunia dan semestinya punya banyak resort terbaik dunia. Anda pasti tidak akan bosan jika melancong ke Maldives samada seorang, dengan keluarga atau dengan rakan-rakan.

Cepat dapatkan tawaran harga tiket penerbangan AirAsia ke Maldives serendah RM169 sahaja untuk penerbangan satu hala atau pakej penerbangan dan penginapan dari RM899 untuk tempoh 4 Malam penginapan di Maldives. Murahkan???

Untuk maklumat lanjut layari laman web AirAsia.com atau Fanpage AirAsia

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.