Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Discover Selangor Di Matta Fair 2018 September

Tourism Selangor terus mempromosikan Kempen Discover Selangor Di Matta Fair 2018 September yang diadakan di bangunan PWTC, Kuala Lumpur dari 7 hingga 9 September 2018. Kempen ini bertujuan untuk meningkatkan ketibaan pelancong domestik dan antarabangsa secara keseluruhan dengan memperkenalkan produk dan perkhidmatan sedia ada yang baru serta meningkatkan penginapan semalaman secara eksklusif di Selangor.

Dapatkan promosi terbaik dari Avani Sepang Goldcoast Resort untuk mengalami persekitaran yang unggul. AVANI Sepang Goldcoast Resort akan menawarkan tetamu yang paling hebat untuk melarikan diri dari air di kalangan permata alam yang tidak tersentuh. Meregangkan lebih satu kilometer air, vila-vila kontemporari menghadapi perairan terlindung di Selat Melaka, dengan sempurna seimbang antara akses dan pengasingan. Pakej keluarga dan Bulan Madu akan menjadi tumpuan utama dalam acara 3 hari ini.

Destinasi Percutian Menarik Di Selangor
 

Kempen Discover Selangor Di Matta Fair 2018 September

Kempen Discover Selangor Di Matta Fair 2018 September
 

Salah satu tempat menarik yang ditonjolkan di Pavilion Pelancongan Selangor tahun ini adalah Farm di The City. Dapatkan peluang untuk meneroka hutan bandar dan melihat beberapa haiwan yang luar biasa dekat dan peribadi bukannya sangkar dan barikade. Dapatkan RM 29.00 untuk orang dewasa dan RM24.00 untuk kanak-kanak di bawah umur 11 tahun.

MinNature Asia, pameran miniatur dan pameran kereta api dalaman tertutup terbesar ketiga terbesar di dunia dan Asia akan membawa paparan sampel konsep kurang halangan bagi pelawat untuk mendekati model.

Perlu sedikit ketenangan dan ketenangan untuk tenangkan badan dan jiwa anda? Bangunan warisan di Bukit Fraser di sempadan Selangor, Rumah Rehat Seri Berkat (RRSB) mempunyai semuanya. Dapatkan peluang untuk merebut tawaran istimewa untuk Bilik Eksekutif serendah RM99.00, Bilik Eksekutif, RM139.00, Bilik Suite dan RM859.00, keseluruhan Bungalow.

Baca : Tempat Tengok Kelip-Kelip Di Selangor

Kidzania adalah sebuah bandar interaktif yang dibuat untuk kanak-kanak berumur 1-14 tahun yang menggabungkan inspirasi, keseronokan, belajar melalui permainan peranan yang realistik, menjadikan Kanak-kanak secara bebas dapat meneroka bandar tertutup berskala lebih daripada 7,000 meter persegi dengan lebih daripada 100 kerjaya yang menarik anak-anak dapat cuba! Promo istimewa untuk pakej keluarga menanti anda!

Selamat datang ke standard pembezaan baru! Langkah ke dalam suasana yang mewah di RHR Hotel, dan terpesona oleh bahagian dalaman yang hangat dan selesa. Dari pemandangan tepi tasik dengan pemandangan ke arah lanskap yang indah, RHR Hotel merupakan gambar kedamaian dan ketenangan.

“Setiap kali Pameran MATTA digelar, orang ramai terperangkap dalam kegilaan, mengecilkan dan mengurangkan simpanan yang mereka buru-buru dalam beramai-ramai ke kawasan KL yang sedang sibuk untuk mengejar apa yang dipercayai menjadi tawaran perjalanan yang terbaik. Akan ada lebih banyak promosi Percutian untuk keluarga dan tawaran tambahan yang ditawarkan. Kami mempunyai banyak tawaran, Mari Temui Selangor “kata Madam Noorul Ashikin Mohd Din, Pengurus Besar Pelancongan Selangor.

Disokong oleh Kerajaan Negeri, promosi-promosi digital tahun ini ‘Discover Selangor’ bertujuan untuk mendapatkan lebih banyak pelancong untuk mengalami pengalaman yang menyeronokkan dan memperkaya di Selangor. Berbekalkan tagline ‘Take Me Anywhere’, kempen ini menawarkan pengunjung yang baru dan kembali untuk mempunyai pengalaman penuh tarikan Selangor dan telah memperoleh 2.6 juta paparan untuk kedua-dua video digital dalam 2 bulan terakhir. Ia adalah untuk menyokong program-program promosi di dalam negara seperti pameran bergerak, acara pelancongan, pameran pelancongan dan perjalanan familiarization yang diharapkan dapat membantu mencapai sasaran seramai 7.5 juta ketibaan pelancong untuk tahun 2018, baik dari dalam dan luar negara.
 
Kempen Discover Selangor Di Matta Fair 2018 September

 
Tourism Selangor pada edisi MATTA Fair 2018 September, Kuala Lumpur tahun ini memaparkan tarikan pelancong di Selangor seperti RHR Hotel, Jumpstreet, Bangi Wonderland, Farm in The City, Avani Sepang Goldcoast, Selangor Fruit Valley, MinNature, Country Height Health, Sky Mirror, Skytrex Adventures, District 21 dan Rumah Rehat Sri Berkat Fraser Hill.

Pengendali ini telah mempromosikan pakej percutian musim cuti sekolah khas mereka serta kadar diskaun yang tidak boleh dilepaskan. Sepanjang tempoh promosi ini, pelawat bertuah akan diberi hadiah khusus dan hadiah edisi-edisi terhad yang lain. MATTA Fair KL 2018, Edisi September menjangkakan 100,000 pengunjung untuk pameran 3 hari. Datang dan Lawati Pelancongan Pavilion Selangor Pelancongan di 03-40304039 dan nikmati tawaran terbaik dari pengendali perjalanan.

Layari www.tourismselangor.my

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.