Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Dreams Do Come True Reebonz Malaysia

Dreams Do Come True Reebonz

 

 

Kempen Reebonz Malaysia Dreams Do Come True telah dilancarkan secara rasmi di Chinoz Bangsar Shopping Centre. Reebonz (disebut sebagai ‘ribbons’), laman web online shopping dan menjual produk-produk jenama eksklusif kegemaran Asia bagi jenama mewah, bakal menghadiahkan ahlinya sejumlah hadiah bernilai RM18,000 dalam bentuk baucar tunai dan produk berjenama mewah sempena Tahun Baru Cina melalui kempen ‘Dreams Do Come True’. 

 

Kempen Dreams Do Come True ini dilancarkan sempena penajaan rasmi pertama Reebonz kepada filem The Dream Boyz, sebuah filem tempatan berbahasa Cina yang dibintangi kumpulan yang sedang melonjak naik, FS (Fuying and Sam)
Diarahkan oleh Ryon Lee, filem tersebut memaparkan sekumpulan rakan sekolah yang memasang impian tinggi, dan bagaimana mereka merealisasikan impian tersebut setelah menjadi dewasa. 

 

Menurut Pengurus Besar Reebonz Lifestyle Sdn Bhd, Encik Tang Siew Wai, syarikat tersebut sedar akan potensi untuk jalinan bersama filem The Dream Boyz atas faktor jalan cerita, tema positif yang dipamerkan serta barisan pelakon yang mantap di bawah arahan Ryon Lee. 

 

 

Dreams Do Come True

 

campaign_Reebonz_Malaysia_Online_Shopping

 

Dreams Do Come True

 

campaign

 

Reebonz_Malaysia_Online_Shopping

 

 

Reebonz membawakan koleksi istimewa, baru dan pra-milik, barangan-barangan mewah dari jenama terbaik seluruh dunia.

Sejajar dengan janjian jenamanya, Reebonz bakal menawarkan peluang kepada ahlinya di Malaysia untuk merealisasikan impian mereka. Untuk mengambil bahagian hanya perlu mendaftar sebagai ahli, log masuk ke laman web Reebonz Malaysia, tonton video dan berikan jawapan untuk soalan mudah yang disediakan. Tiada yuran ahli atau pembelian diperlukan dan pemenang bakal menerima hadiah utama iaitu sebuah beg Balenciaga City Classic berharga RM6,000!

Kempen tersebut akan bermula dari 10 Februari sehingga 28 Februari, 2015

 

Walaupun Reebonz terlibat dalam bisnes e-dagang, kami juga bermisi membantu orang mencapai impian mereka. Memiliki barangan mewah adalah impian bagi ramai, dan dengan pertumbuhan perniagaan dalam talian, ia adalah sentiasa lebih mudah. Walau bagaimanapun, bagi pelanggan yang mencari ‘tawaran’ daripada laman tidak boleh dipercayai, mereka menghadapi risiko melihat impian mereka menjadi mimpi ngeri apabila produk mewah yang ditawarkan merupakan barangan palsu, ” jelas Encik Tang.

“Dengan Reebonz kami memastikan bahawa impian ahli kami untuk memiliki barangan mewah menjadi kenyataan dengan cara yang terbaik – asli, penghantaran percuma dan tepat pada waktu, kemudahan pembayaran, transaksi membeli-belah yang pantas pada bila-bila masa, dan ‘kejutan’ istimewa dalam pakej Reebonz kami. 

 

Kempen Dreams Do Come True Reebonz mengambil kira faktor-faktor ini dan membawanya ke pasaran kami yang semakin berkembang dengan ahli golongan muda, ” katanya.

Reebonz yang telah mula beroperasi sejak 2009 telah mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama yang paling dipercayai dalam talian untuk membeli dan menjual produk-produk mewah. Pada masa ini ia menawarkan lebih daripada 800 jenama pereka di bawah portfolionya termasuk Hermes, Chanel, LV, Dior, Prada, Balenciaga, Gucci, Givenchy dan banyak lagi. Reebonz Malaysia mempunyai lebih daripada 2.5 juta ahli di rantau ini. 

 

The Dream Boyz akan mula ditayangkan pada 12 Februari 2015 dan rata-rata respons positif telah diberikan daripada penonton tayangan perdana. Bersempena dengan kempen ini, Reebonz telah mengeluarkan satu video promosi yang memaparkan FS Fuying dan Sam didalam karekter The Dream Boyz pada laman media sosial, Facebook, laman web Reebonz dan laman mikro peraduannya.

 

“Kini, impian kami tercapai. Kami mengambil masa beberapa tahun untuk sampai ke sini, tetapi jika sesiapa telah memberitahu saya sewaktu dibangku sekolah yang saya akan menjadi seorang pelakon filem, saya tidak akan percaya. Filem Dream Boyz mempunyai banyak persamaan dengan zaman persekolahan kami dan di mana kami berada sekarang. Inilah sebabnya mengapa kami rasakan bahawa kempen Reebonz Dreams Do Come True adalah satu motivasi yang hebat untuk orang ramai untuk mempunyai impian besar!, ” kongsi Sam daripada FS. 

 

Video ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai tentang Reebonz dan sebagai jemputan kepada rakyat Malaysia untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Reebonz.

“Impian memang menjadi kenyataan, dan Reebonz ada disini untuk menjadikan impian mewah anda suatu kenyataan,” ucap En Tang pada waktu penutup. 

 

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kempen Dreams Do Come True  10 Februari sehingga 28 Februari, 2015 anda boleh lawati laman web http://www.reebonz.com.my

 

 

 

Dreams Do Come True

 

Reebonz_Malaysia_Online_Shopping

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.