Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Move Young Dengan Produk Susu Anlene MoveMax

Fonterra Brands Malaysia, telah melancarkan kempen di seluruh negara untuk membantu rakyat Malaysia untuk sentiasa sihat. Sebab itu, kempen ‘Move Young’ dengan Susu Anlene MoveMax dilancarkan dengan meriahnya. Ini adalah bersempena dengan pengenalan susu Anlene terbaru dengan MoveMax™ yang mempunyai Kalsium, Kolagen dan Protein untuk kesihatan tulang, sendi dan otot.

Mr Jose Miguel Porraz Lando, Pengarah Urusan Fonterra Brands Malaysia dan Singapura berkata, Fonterra sentiasa memastikan keutamaan untuk mendengar permintaan pengguna untuk memenuhi keperluan pemakanan khusus mereka khususnya melalui kebaikan tenusu, seperti susu Anlene MoveMax.

Baca : Produk Susu Terbaik Untuk Kanak-Kanak bawah 6 Tahun

 


Kempen Move Young Dengan Produk Susu Anlene MoveMax

susu anlene movemax

 

“Anlene adalah satu jenama yang dilahirkan lebih dari 20 tahun yang lalu di Malaysia untuk pasaran Asia. Ia dicipta untuk memenuhi keperluan pemakanan khas untuk kesihatan tulang. Kini, Anlene adalah satu jenama global yang sangat berjaya dan terus berinovasi dalam memenuhi keperluan pemakanan kesihatan bukan sahaja tulang, tetapi untuk hidup yang aktif. ” kata Encik Jose Miguel.

Sheila Majid, Ratu Jazz dan antara Diva Malaysia kini adalah jurucakap bagi produk Anlene MoveMax. Beliau sememangnya menjadi inspirasi kepada rakyat Malaysia dengan ‘lifestyle’ penghibur yang masig lagi aktif hingga kini. Sejak mula terkenal dengan lagu hit beliau “Sinaran”, Sheila majid yang kini berusia lebih 50-an, jelas masih lagi nampak muda dan bertenaga. Beliau mengekalkan gaya hidup yang sangat aktif melalui pemakanan yang baik, sebagai kunci kepada kesihatan yang baik.

“Saya biarkan umur memperlahankan saya ke bawah, sebaliknya saya terus bergerak untuk melambatkan umur,” kata penyanyi itu. Beliau yang baru-baru ini baru sahaja memulakan lawatan Asia untuk meraikan 30 tahun beliau dalam dunia hiburan. Tambahnya, beliau menggunakan Anlene sebagai salah satu bahagian penting dalam hidupnya kerana ia memenuhi keperluan pemakanannya untuk gaya hidup yang aktif.

Pada pelancaran itu. MrJocko juga berpeluang untuk melakukan pemeriksaan tulang dan juga memeriksa kualiti pergerakkan asas MrJocko berdasarkan pergerakkan tulang diselia oleh pakar-pakar dari Anlene Malaysia.  Selain itu, kami berpeluang dalam menyertai aktiviti menyeronokkan seperti melompat menggunakan trampolin, tarian arked, buaian tayar di sebuah rumah pokok.

kempen-anlene-movemax-malaysia sheila majid anlene_movemax_05

kempen-anlene-movemax-malaysia

susu anlene movemax susu anlene movemax

“Kami mahu lebih ramai rakyat Malaysia untuk keluar dari zon selesa dan  bergerak lebih muda dengan bantuan susu Anlene MoveMax. Penyelidikan menunjukkan bahawa orang dewasa yang aktif mempunyai peluang 30% lebih tinggi kesejahteraan dipertingkatkan daripada orang dewasa tidak aktif. Pergerakan bukan sahaja melakukan kerja pejabat atau kerja rumah, tetapi ia boleh menjadi lebih riang dan menyeronokkan jika anda lebih kreatif, “kata Encik Paulo Ocampo, Pengurus Pemasaran Anlene untuk Malaysia. 

Untuk informasi semua, proses pembuatan susu Anlene baru dengan MoveMax™ mengandungi nutrien penting seperti Kalsium, Kolagen, Protein, serta nutrien lain seperti magnesium, zink, dan vitamin B, C, D & E dalam ikatan nutrien untuk membantu menjaga tulang, sendi dan otot.

Anlene MoveMax™ yang baru ini boleh didapati di semua pasar raya terkemuka di seluruh negara dan boleh didapati dalam bentuk serbuk dan juga dalam bentuk yogurt. Bentuk serbuk datang dalam dua perisa plain dan coklat dan boleh didapati dalam 1kg, 600g, dan 175gpacks. Anlene Movemax™ Yogurt boleh didapati dalam 4 variasi lazat biasa, mangga, strawberi dan beri campuran.

Yogurt Anlene MoveMax ni memang sedap, rasa satu nak lagi. Rasa dua, lagi la nak makan sampai bila-bila :).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.