Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Samsung iChanged Galaxy S10

Memori telefon anda penuh, fail anda tidak boleh dipindahkan dan tahap bateri anda cuma tinggal 1%, sangat biasa dengan masalah ini? Jom sertai Kempen Samsung iChanged Galaxy S10. Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu membuat Tukar Beli ke telefon jenama Samsung sekarang.

Hari ini, Samsung Malaysia Electronics melancarkan kempen #iChangednya, dengan matlamat untuk memberi inspirasi kepada orang ramai dari semua lapisan masyarakat untuk mengetahui dunia yang penuh dengan kemungkinan tidak berkesudahan. Kempen ini mempunyai siri rakyat Malaysia yang sebenar tentang bagaimana mereka mula mengalami kehidupan mereka melalui kesan prisma peranti mereka.

h4>Kempen Samsung iChanged Galaxy S10 Tukar Beli

kempen samsung ichanged galaxy s10

Samsung Galaxy S10 dikatakan smartphone terbaik untuk semua fungsi. Berbaloi-baloi…

“Pengguna kami sentiasa berada di tengah-tengah setiap produk Samsung. Setiap ciri dalam semua peranti kami direka untuk membantu pengguna kami mempunyai pengalaman yang lebih kaya dan lebih bermakna; kepada kita, inilah definisi inovasi yang benar. Melalui kempen ini, Samsung ingin menyalakan keberanian untuk semua orang mengambil langkah berani pertama dan membuat perubahan itu menjadi tidak mungkin. “Kata Yoonsoo Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Baca : MrJocko dan Samsung Malaysia

kempen samsung ichanged galaxy s10

kempen samsung ichanged galaxy s10

kempen samsung ichanged galaxy s10

kempen samsung ichanged galaxy s10
Tawaran Trade-in Samsung Galaxy S10

Salah satu faedah yang mengagumkan beralih kepada telefon pintar Samsung adalah perisian Smart Switch, yang membolehkan pengguna untuk memindahkan foto, muzik, video dan kenalan dari telefon pintar sedia ada ke peranti Samsung yang baru. Perisian ini menyokong peranti iOS, serta telefon pintar Android yang lain.

Kempen #iChanged mempamerkan keindahan melepaskan diri daripada apa yang orang fikir ‘harus lakukan’, dan memeluk diri sendiri dengan menekan sempadan dan melakukan apa yang anda fikir anda tidak boleh. Tangkap sekilas kempen ini dari pelbagai papan iklan, YouTube, bas di sekitar bandar KL dan banyak ruang lain.

Untuk meraikan pelancarannya, Samsung akan menaikkan dua promosi luar biasa * dari 31 Mei hingga 31 Julai 2019, yang termasuk :

1. Promosi Tukar Beli Galaxy S10

Pelanggan yang membuat urusan Tukar Beli (trade-in) smartphone atau peranti lama mereka untuk membeli Galaxy S10 dalam urus niaga yang sama akan berhak mendapat sepasang Galaxy Buds percuma bernilai RM499.

2. Promosi Pembelian Galaxy S10

Pelanggan yang membeli satu unit Galaxy S10 berhak menerima Galaxy Fit-e bernilai RM139.

Jadi, apa tunggu lagi, promosi sah dari 31 Mei 2019 hingga ke 31 Julai 2019. Layari Samsung Malaysia untuk maklumat lanjut.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.