Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

kena pindah…

Baru jer lepas bangun tido kejap tadi, aku bukak email. Skali terperasan ader satu email dr Admin, bgtau esok kena kemas coz we need to move to 6th Floor immidiately. Satu floor aku ni smua kena pindah pegi sana. Apa kejadah? Tak puas hati betul aku. Byk benda nak kena kemas ni, satu worksatation di tambah dgn kabinet yg ader.

Tak bleh ke kalau sebelum buat decision mintak pandangan mereka2 yg terlibat dulu? Tak pun, postponed jer ke minggu lepas raya. Cuma tinggal 2 minggu jer pun. X salah aku rasa. Bukan masalah tak larat nak pindah bulan posa, pendapat aku, kalau boleh tunggu jer la lagi 2 minggu. Diorang tak terlibat dlm relocation ni senang2 la arah org pindah barang. Kalau barang2 sendiri, aku agak, sure tak nak…

p/s: Iskk geram aku…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.