Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kenapa Kami Berada Di Alexa Rank Blog Bawah 1,000

Kalau ada yang masih bertanya, kenapa MrJocko begitu concern tentang Alexa Rank, banyak sebab yang mungkin MrJocko rasa belum masanya untuk dikongsikan kat sini. Cukup la MrJocko beritahu, yang Alexa Rank blog setakat ini umpama Ranking FIFA untuk membezakan level-level pencapaian keseluruhan pasukan Bolasepak di dunia. Alexa Rank pun lebih kurang begitu dan ia menggambarkan Rank Blog atau Website anda seluruh dunia dan Malaysia.

 

Memang banyak MrJocko kongsi pasal Alexa Rank kat entry SEBELUM INI dan LAGI SEBELUM INI. Bukan untuk menunjuk atau riak, tetapi kalau anda berada dalam dunia Blogger dan mahu jadi Blogger yang professional, anda kena JUAL JENAMA ANDA sendiri. Jangan harapkan orang lain berusaha untuk anda kerana anda merupakan JENAMA ANDA SENDIRI.

 

 

Alexa Rank Blog

Alexa Rank Blog

Alexa Rank Blog

 

 

 

Alhamdulillah, selepas berhempas pulas selama 2 tahun, nampaknya tips dan percaturan kami membuahkan hasil. Konsep dan strategy MrJocko dan Bro Sohoque semakin menampakkan hasil yang positif sehingga kini kami semakin mengejar rakan kami Bro Shakiddo dari belakang

 

Kami nampaknya semakin hampir dengan target kami pada 2014 yang mana, tiada lagi IKLAN PERCUMA, HEBAHAN PERCUMA dan juga PROMOSI PERCUMA demi menghormati Blogger-blogger Otai kami seperti Eyriqazz, Bro Framestone dan yang lain-lain. Sekiranya anda ingin bekerjasama dengan kami, anda mungkin perlua bersikap lebih terbuka dan bersedia untuk WIN WIN dengan kami, Blogger.

p/s : sekadar berkongsi dan menyuarakan pendapat.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.