Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kenapa Maybank Patut Bagi Tiket Legoland Kepada MrJocko

Korang pengguna maybank2u atau tidak??? Kalau Ya, semestinya korang pernah tengok banner ni di laman web Maybank2U. Kalau bukan pengguna Maybank2u, apa kata cuba masuk ke sana. Ada contest untuk korang berpeluang dapatkan tiket ke Legoland Malaysia.

Ada ke Maybank tanya, kenapa perlu Maybank bagi tiket Legoland kepada MrJocko. Ni saja-saja tanya main-main atau tanya betul-betul??? Takkan la Maybank tak tau yang demam Legoland Malaysia sudah melanda rakyat Malaysia sekarang ni. Jangan kata tiket masuk dan rides Legoland, kalau dapat trip ke Legoland, ambik gambar depan gate Legoland, pastu balik KL pun MrJocko sanggup terima, asalkan ianya PERCUMA.

 

MrJocko layak sesangat untuk dapat tiket percuma Legoland dari Maybank pasal MrJocko dan tulis dua tiga entry pasal Legoland termasuk la entry Pembukaan Legoland Malaysia ini. Meriah tu kalau dapat sertai majlis pembukaan Legoland.

 

Lepas tu, pasal teruja lihat kawan-kawan blogger lain seperti Eyriqazz dapat trip percuma ke Legoland bersama-sama Maybank, sampaikan MrJocko terbawa-bawa dalam Mimpi. Entry tu ada kat sini, Mimpi Ke Legoland Malaysia.


 

Nak mintak depan-depan kat Maybank malu la, tapi kalau boleh, nak la Sepasang ‘Season Ticket’ ke Legoland Malaysia. Mesti best dan juga berbaloi-baloi. Tambah-tambah, wife MrJocko asal orang Johor, senang la kalau balik JB jer, boleh singgah Legoland, main rides puas-puas 🙂 Boleh kan encik Maybank???

Glamorous MrJocko

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.