Travel Blogger Malaysia MrJocko, Wanderlust, Food Review, Hotel Review, Gadget Review, Best Destination, Best Packages

G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Mencari Servis Dan Harga Kereta Sewa Murah Kuala Terengganu

Musim Cuti Sekolah bulan November hingga Disember sudah dekat. Pasti ramai yang bercadang nak travel ke negeri Terengganu. Kalau nak cari Kereta Sewa Murah, MrJocko ada cadangan. Ramai yang Mencari Servis Dan Harga Kereta Sewa Murah Kuala Terengganu berpuas hati dengan khidmat Owner Kereta Sewa Terengganu ni.

Kalau korang terbang dan mendarat di Lapangan Terbang Sultan Mahmud Kuala Terengganu, tak perlu susah nak cari kereta sewa. Tempah sahaja dengan perkhidmatan syarikat ini ‘Kereta Sewa Murah Kuala Terengganu‘ melalui laman web mereka www.keretasewakt.com atau di talian telefon 24 jam sehari +6013-3158080.

Baca : Harga Kereta Sewa Di Australia

 



 

Harga Kereta Sewa Murah Kuala Terengganu

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,
Kereta Sewa Murah Di Terengganu

 

Syarikat ni beroperasi tidak jauh dari lapangan terbang. Syarikat memang dah lama dan punyai banyak pengalaman dalam mengendalikan perkhidmatan sewa kereta, van dan bas. Mereka dah lama dalam bidang ini dan sudah banyak testimoni terbaik dari pelanggan mereka terdahulu.

 

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,
Kereta Sewa di Perth Australia

 

Kalau seperti MrJocko dan keluarga, kalau nak sewa kereta ketika melancong, antara yang utama kami pilih sudah pasti la harga kereta sewa yang murah. Selepas tu, baru lihat keadaan kereta dan juga servis extra yang disediakan oleh pihak syarikat.

Dari segi harga sewa, kereta di Malaysia, lebih murah berbanding sewa kereta di Australia. Sewa kereta di Kuala Terengganu pun murah. 

Cara sewa kereta di Malaysia berbeza sedikit dengan cara sewa di Perth Australia. Boleh baca entry saya sebelum ini http://www.mrjocko.com/2016/04/cara-sewa-kereta-di-perth-australia.html

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,
Kereta Sewa Murah Kuala Terengganu

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,

 

Selalunya, kereta sewa yang masih lagi baru, bersih dan tidak mudah rosak, mesti la jadi pilihan utama. Lagipun bila kita sewa kereta, tak nak la ada masalah seperti tayar pecah, enjin rosak ataupun ada masalah aircond yang tidak sejuk.

Kalau kita travel perlu nak hapy dan gembira. Kalau kita travel dalam keadaan ada masalah, pasti percutian kita tidak akan menarik.

Lebih mudah kalau nak sewa kereta di Kuala Terengganu ini, diorang boleh hantar ke mana-mana lokasi berdekata Kuala Terengganu dengan percuma. Samada korang nak sewa pergi ke Pulau Perhentian, Pulau Redang, malah ke Tasik Kenyir sekali pun, memang tidak ada masalah.

Kereta-kereta dan kenderaan di syarikat Kereta Sewa Kuala Terengganu 8080 ni diselenggara dengan baik. Diorang pastikan kenderaan berada dalam keadaan terbaik untuk keselesaan pelanggan mereka.
 

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,

 

Mungkin korang nak lihat beberapa testimoni pengalaman pelanggan yang telah menyewa perkhidmatan Kereta Sewa Murah di negeri Terengganu ini. Boleh lihat contoh seperti dibawah.

Pelanggan-pelanggan ini bukan sahaja sewa kereta Viva, malah banyak yang menyewa kereta Axia, Persona, Van malah kereta VIP jenis Alphard dan Vellfire juga disediakan kalau ada yang berkemampuan. 

 

kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu, kereta sewa, kereta sewa kuala terengganu,

 

Untuk korang yang nak sewa kereta murah di Kuala Terengganu, boleh la sediakan dokumen untuk urusan sewaan. Antara yang korang kena sediakan ialah : 

  1. Salinan IC
  2. Salinan Lesen Memandu
  3. Salinan Bil Utiliti (Bil Letrik/Bil Air etc)
  4. Salinan Kad Matrik (jika korang adalah pelajar)

Salinan ini hanya digunakan untuk urusan sewa kereta sahaja. Jangan risau, info dan maklumat anda akan selamat dan dijaga sebaiknya oleh pihak syarikat. Mereka buat bisnes ni dah lama dan menjadi tanggungjawab dengan sebaiknya.

Untuk info yang lebih lanjut, boleh la jenguk laman Facebook Fanpage Kereta Sewa Kuala Terengganu 8080. Ada banyak pilihan untuk kereta sewa yang korang boleh pilih. Kalau nak baca tentang Tempat Menarik Di Terengganu.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.