Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kerja kat RC

Kali ni live dari RC.
Biasa la, every quarter kena dtg sini buat testing. So far, ok jer. Cuma time ni, bulan Puasa. Tak der la LUNCH. Kalau cam biasa, lunch kat sini best gak.
Sib baik jugak, kami buat utk halfday jer. kang kul 2.00pm balik ofis balik. Tak der la aku nak rempuh jammed time dekat2 nak berbuka kang. Kalau dr Shah Alam ni, nak balik KL time kul 5.00pm, sure la jammed tak hingat.
Sejuk lak kat sini, kalau dapat selimut, tilam, sure tak sampai seminit aku dah lelap dah. Dan sejuk2 ni la selalu cepat lapar dan lapar. Iskkk,,, tak baik ingat lapar time bulan puasa ni. So, aku buat keja dulu la yer,,,

Tags:,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.