Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Khalisha 1st Day, Tadika

Aku baru sedar aku dah tua bila Khalisha dah nak masuk Tadika.

Bulan lepas kami dah survey Tadika yg berdekatan, kendian trus buat decision. Dan skang, Khalisha officially registered kat Sekolah Tadika aliran Bahasa Cina kat area umah aku. Kenapa Tadika aliran Cina? Biar aku sorang jer la yg tau. Hehehe…

Pagi tadi, seawal kul 5.30am dia dah bangun, temankan mummy masak Bfast pastu mandi dah siap nak ke sekolah. So far OK. Hari ni gak, aku dan wife ambik cuti, semata2 nak temankan dia pada 1st Day Tadika…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.