Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

KijangHunt 2008 The Animation Treasure

Setelah beberapa bulan event ni tertunda, akhirnya Kijang Hunt 2008 berlangsung pada 13 Dec 2008. Plan asal aku dgr nak ke Terengganu, tp tu bulan 8. Skang dah masuk bulan 12, nak ke Terengganu, sure tenggelam kat banjir la…
Tahun ni, kira tahun pertama gak buat kat Lanak Kijang. Its our company Club’s House. Flag off start kat Multi Purpose Hall, dinner jugak buat kat sana.
Aku, seperti biasa, memang takkan lepaskan peluang pegi TH kalau tak der hal lain yg betul2 urgent. Kali ni, aku join Group baru lagi. Aku, Kuang, Diella serta Ret.
Bermula dgn tema asas Humanity In The City, tahun ni, dinner nite bertemakan konsep Cartoon Character & Mangga Comic Character. Dan pasal kitaorang pun sporting, aku & kuang cadang layan Naruto punya character jer… Mula2 Ddiella n Ret ok,,, alih2 masa dinner tak jadik. hampesss… Dush!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.