Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

TRAGEDI di Pasar Ramadhan

Hari ni, ada tragedi di Pasar Ramadhan. Kesian kat Mummy.

 

 

Semalam, on da way balik, aku singgah kat pasar Ramadhan Taman SPPK. Situ pun best jugak. Dah elok parking keta, tengok jam dah dekat kul 7.00pm. So, gopoh gapah la aku laki bini. My kids belum lagi ambik.

 

 

Baru setapak dua aku jalan terdengar wife aku panggil. Aku pandang blakang, tengok dia dah mengerang kesakitan. Rupanya dia terpijak lubang dan jatuh kat situ. Aku ingatkan ok, tp sekali tengok ibu jari kaki sudah berdarah. Alahai…

 

Wife aku jenis mudah pening kalau tgk darah. Trus la aku suh dia masuk kereta balik. Biar aku jer yg pegi beli lauk berbuka.

 

Dad abis beli juadah, lepas ambik My Kids, sampai umah aku hidang lauk pauk, Wife aku still kat Sofa, mengerang sakit. Aku agak terkoyak seinci lebih jugak la. Luka di 2 tempat lak tu. Lepas buka baru cuci dgn air dan letak Minyak Gamat. Ajak ke Klinik, mengeleng2 dia tak nak. Takut doktor la tu.

tragedi di Pasar Ramadhan

So, semalam, kami sahur ala kadar, tak der org nak masak. Aku bukan tak reti masak, tapi malas nak masak. Huhuhu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.